Koncert u Budvi

Koga to ljubi Indira?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Da se u svijetu glazbe i zabave najbolji međusobno prepoznaju i cijene dokaz je i već četvrta godina za redom suradnje Colonie i najboljeg cluba u ovom djelu Europe, Top Hilla, u Crnogorskoj Budvi.

Colonia se od samih početka postojanja cluba nalazi na repertoaru Top Hilla, zajedno sa glazbenicima i zvjezdama svjetske DJ scene kao što su Sander van Doorn, Fedde Le Grand, Roger Sanchez, Steve Angello i drugi.

Pogledaj i ovo Boris Đurđević ''malo izgledaš drugačije, ali...'' Član naše kultne grupe ove prizore nije mogao propustiti, evo kako je reagirao: "Kad sam mislio da sam sve vidio u životu..."

Tako je i ovo ljeto Colonia između 8 vrhunskih glazbenika obilježila sezonu 'Summer 2013' promovirajući ujedno i svoj poslijednji album "Tvrđava".

Odlično raspoložena Indira napravila je kao i uvijek fantastičan posao zajedno sa cijelom ekipom Colonije, a kako je bio u dupkom punom Top Hillsu pogledajte u foto galeriji.

Indira iz Colonije ni ovaj put nije propustila pokazati svoje utegnuto tijelo, a jedan sretan obožavatelj našao se na pozornici pa ga je tamo i izljubila! Mladić se nije bunio, već je objerućke prihvatio šalu.

>> Indira Vladić s Kamenim uživa na odmoru pokraj Šibenika

Budvanski je Top Hill u studenom prošle godine u izboru za najbolji noćni klub na svijetu (Best Night Club Global 2012) odnio prvo mjesto ispred dva noćna kluba iz Miamia, i po jednog iz New Yorka, Dubaia, Moskve i sa Mikonosa.

Pobjednikom je proglašen u Monaku, na najvećoj svjetskoj konferenciji i klupskom festivalu Monaco International Clubbing show MISC. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene