Besplatna reklama

I TO SE DOGODILO Hrvatska obala u novom spotu Coldplaya

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Svi su poludjeli za novim spotom grupe Coldplay.

Poznati bend Coldplay u javnost je izbacio novi video. Ništa tu ne bi bilo neobično da je riječ o običnom spotu, no nije tako. Spot je nadasve neobičan i zanimljiv, a opet izgleda vrlo jednostavan.

Pogledaj i ovo Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Nije ugodno Glazbenik koji ima pik na poznate glumice jako je zabrinut za svoj i život svoje djevojke, a sve zbog jedne žene

Za novim spotom pjesme 'Up&Up' poludjeli su svi na društvenim mrežama. Pregledan je gotovo 18 milijuna puta. Ono što je najzanimljivije u spotu je kadar pjevača Chrisa Martina koji sjedi zavaljen na obali lijepe naše, odnosno, na planini Biokovo.

Naravno, sve je 'iscenirano' zahvaljujući modernoj tehnologiji. Specijalnim efektima u video montaži prikazana je ne samo naša obala, nego i više mjesta s raznih strana svijeta.Prikazani su i neobični detalji pout orlova koji lete ispod vode, automobila koji kruže na Saturnovom prstenu i članova benda koji sviraju u oblacima.

Chris nam je zapravo napravio odličnu reklamu koju će, nadamo se, naši ljudi znati prepoznat i iskoristit kako bi se još i više besplatno promovirali.

Cijeli spot i dio obale lijepe naše pogledajte u videu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene