NAJPOZNATIJI HRVATSKI METAL BEND

Cold Snap slavi 14. rođendan koncertom u Zagrebu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bend će svoj 14. rođendan proslaviti u Vintage Industrial baru, a fanovi mogu očekivati jednu fantastičnu metal feštu.

Najpoznatiji hrvatski metal bend Cold Snap na sceni je već 14 godina. Iza sebe ima više od 300 koncerata, nekoliko europskih turneja, 3 albuma, puno kvalitetnih videospotova, a nedavno su i potpisali ugovor s velikom metal izdavačkom kućom iz Njemačke - Arising Empire / Nuclear Blast.

Pogledaj i ovo showbuzz Kakav otac, takav sin VIDEO Ekskluzivne fotografije domaćeg glumca iz 80-ih!

Ovog četvrtka, 26. siječnja žestoki Cold Snap proslavit će svoj 14. rođendan u Vintage Industrial Baru u Zagrebu. Prije Cold Snap-a, publiku će dobro zagrijati zagrebački metalci Polarity Of Life koji će uživo predstaviti svoj EP.

Osim metal hitova poput "Monster", "Rise Again", "Silent Killer", "Bongo Bong", "Snap" i "Genocide", na setlisti Cold Snapa naći će se i nove pjesme koje će dečki prvi put svirati u Zagrebu. Cold Snap je prepoznatljiv po izrazito energičnim nastupima, tako da u četvrtak u Vintage Industrial Baru možete očekivati još jednu glasnu metal feštu.

Nakon velikog natjecanja u kojem su sudjelovala 142 benda iz cijelog svijeta, Cold Snap je pobijedio i osvojio potpisivanje ugovora s njemačkom izdavačkom kućom Arising Empire koju vode ljudi iz najveće metal izdavačke kuće na svijetu - Nuclear Blast.

U svibnju Cold Snap odlazi na europsku turneju pod nazivom "Arising Tour" u sklopu koje će isto tako predstavljati nove pjesme, a odsvirat će više od 15 koncerata, dok na ljeto "napadaju" festivale na kojima su kvalitetni metal bendovi još uvijek dobrodošli.

Posebno za nastup u Vintageu, Cold Snap je pripremio nove majice putem kojih će prikupljati sredstva za realizaciju europske turneje, tako da osim metal koncerta i metal rođendana, Cold Snap vas zove i na metal shopping.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene