Imamo ulaznice

ŽELITE ULAZNICE ZA KINO? Pogledajte U Cineplexxu akcijsku komediju (NE)PROFESIONALAC

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cineplexx City Center one East Zagreb i Split najbolje je kino, a tko bude najbrži njegova ulaznica.

Ovaj put dijelimo karte za najbolje kino i urnebesno dobar film. Mogu ga pogledati svi koji su iz Splita i Zagreba ili im nije problem skoknuti do ova dva grada kako bi uživali u akcijskoj komediji (NE)PROFESIONALAC.

Pogledaj i ovo showbuzz Ekstravagantni komičar KAKVA LEGENDA Stigao u gaćama, u pratnji prave eskadrile ljepotica

Dijelimo 5 puta po DVIJE ulaznice za Split, te 5 puta po DVIJE za Zagreb. Kako doći do ulaznice? Jednostavno, kao i uvijek. Idete na link naše Showbuzz facebook stranice, lajkate stranicu te u inbox pošaljete svoje podatke i za koji ste se grad javili. Vaša osvojena ulaznica vrijedi do 13. ožujka.

Ipak, prije toga pročitajte što vas čeka u kinu te REAKCIJE PUBLIKE NA NOVI FILM SACHE BARONA COHENA!

Sacha Baron Cohen ponovno je originalan! Nakon legendarnih utjelovljenja likova Ali G-ja, Borata, Brune i Diktatora ove godine Cohen je postao Nobby – nogometni huligan iz Grimsbyja koji nakon 28 godina ponovno pronalazi svog davno izgubljenog brata Sebastijana i otkriva da je ovaj u međuvremenu postao tajni agent agencije MI6. Upravo njih dvojica krenut će u avanturu u kojoj će pokušati spasiti svijet od globalne katastrofe – Sebastian kao tajni agent, a Nobby kao potpuna budala.

Upravo će ih ta avantura dovesti u Afriku gdje će se pred očima svih budućih kino posjetitelja odigrati jedna od najnevjerojatnijih scena ikada prikazana u filmovima. Svi oni koji su do sada pogledali barem jedan film Sache Barona Cohena znaju da njegovi filmovi sadržavaju određene sekvence koje rijetko kad imamo prilike vidjeti u komercijalnim uratcima. Stoga je ovaj put Cohen odlučio jednu od najekstravagantnijih scena filma predstaviti publici u popularnim televizijskim showovima kako u SAD-u tako i u Europi. Prije nekoliko tjedana sve je započelo s emisijom Jimmy Kimmel Show gdje je Baron Cohen prvi puta gostovao nakon 12 godina i tamošnjoj publici pokazao scenu koja je toliko eksplicitna da nije smjela biti prikazana publici pred malim ekranima – već samo onoj u studiju.

U sljedećih nekoliko tjedana ista stvar ponovljena je i u televizijskim emisijama u Francuskoj, Velikoj Britaniji, Španjolskoj, Švedskoj, Njemačkoj i nekoliko drugih zemalja Europe, a reakcije publike uglavnom su iste: šok i nevjerica, ali i „valjanje“ od smijeha. Ovom prilikom predstavljamo vam nekoliko video isječaka tih reakcija – uz Jimmyja Kimmela tu su još i reakcije britanske publike iz popularnog showa Jonathana Rossa te francuskog showa „Le Petit Journal“.

Sacha Baron Cohen est l'agent trop spécial Nobby Grimsby - Le Petit Journal du 15/02

Nominiran za prestižnu nagradu Oscar i dobitnik nagrade Zlatni globus Sacha Baron Cohen – kreator nezaboravnih i legendarnih likova kao što su Borat, Bruno, Ali G i Diktator – ove nam se godine vraća kao potpuno novi lik: Nobby Butcher, vječno nezaposlen nogometni huligan koji je prisiljen spasiti svijet. Nobby ima sve što čovjek iz Grimsbyja može poželjeti – devetero djece i djevojku koju voli više od ičega na svijetu (Rebel Wilson). Nedostaje mu samo jedna stvar u životu: njegov mlađi brat Sebastian (Mark Strong) od kojega je još kao dijete razdvojen. Nakon 28 godina potrage, Nobby je napokon pronašao svog brata u Londonu – nesvjestan da je ovaj u međuvremenu postao tajni agent organizacije MI6. Nakon njihovog katastrofalnog prvog susreta tijekom kojeg Nobby slučajno uništi Sebastijanov život i uslijed čega se obojica nađu u bijegu, uskoro otkrivaju urotu kojom se želi uništiti svijet. Kako bi spasio čovječanstvo, ali i svog brata, Nobby kreće u globalnu misiju i u potpunosti se transformira iz potpunog idiota u sofisticiranog tajnog agenta.

Čemu se publika iz svih ovih zemalja toliko smije možete otkriti od četvrtka od kada se akcijska komedija (NE)PROFESIONALAC prikazuje u domaćim kinima.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene