Chris Brown napravit će pravu gužvu. Danas vrijedi posebna regulacija prometa, ulazak na plažu Zrće od 18 do 02 sata moguć je isključivo gradskim autobusnim prijevozom ili taxijem.


Jedan od vodećih američkih r’n’b gazbenika Chris Brown u privatnoj vili s bazenom na otoku Pagu priprema se za večerašnji nastup koji zbog najave lošeg vremena počinje u 21 i 30 sati. Program na impozantnoj pozornici na plaži Zrće počinje u 19 sati.


Vezani članci Slika nije dostupna ZAVIRILI SMO NA NAJVEĆI TULUM U HRVATSKOJ! Tu zabava ne prestaje nikad! Slika nije dostupna SPREMA SE PRAVO LUDILO NA ZRĆU Preko 60 ljudi radilo za Chrisa Browna!

Danas vrijedi posebna regulacija prometa, ulazak na plažu Zrće od 18 do 02 sata moguć je isključivo gradskim autobusnim prijevozom ili taxijem. Nakon sinoćnjeg nastupa američkog DJ-a i produceta Skrillexa uz kojeg je na kiši plesalo više od 6 000 ljudi, na današnjem nastupu američke mega zvijezde, petog po redu #HEXAPPEAL Fresh Island festivala, očekuje se više od 12 000 posjetitelja.