25. prosinca

Choice najavljuje humanitarni božićni party

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zagrebački restaurant i klub Choice na sam Božić najavljuje humanitarni božićni party kojim ćemo razveseliti mališane iz Udruge Krijesnica. Choice je ovoga Božića odlučio donirati sav prihod djeci kojoj je to najpotrebnije.

Samim vašim dolaskom u srijedu, 25.12.2013. od 21 sat i vi postajete dio ove Božićne bajke i činite dobro djelo. Sva prikupljena sredstva namijenjena su rehabilitaciji djece oboljelih od malignih bolesti iz Udruge Krijesnica kojima ćemo ovaj Božić učiniti ljepšim nego ikada do sada.

Prekrasan ambijent novog omiljenog epicentra zabave grada Zagreba na Jarunskoj cesti 5, najnoviji svjetski i domaći hitovi prava su kombinacija za vesele blagdane, a na božićnom humanitarnom partiju nastupit će popularna grupa Joy.

Restoran, lounge i klub Choice gostima nudi egzotičan izbor specijaliteta, kombinirajući svježinu domaćih sastojaka i najbolje čuvanih recepata iz cijelog svijeta kako bi stvorili menu koji je jednostavno bez premca u okusu i raznolikosti.

Ukusna i profinjena jela naše kuhinje poslužuju se u romantičnom i ugodnom ambijentu a kako bi užitak bio potpun i kako bi sva osjetila bila zadovoljena.

Night club Choice najbolji je izbor za zabavu koji će noćni život grada Zagreba podignuti na višu razinu. Svakog petka očekuju nas nastupi grupe Joy koja vrhunskom live svirkom stranih I domaćih hitova priređuje nezaboravne tulume, dok nas subotom očekuje nezaboravan party uz DJ-a i live bend.

Pogledaj i ovo showbuzz Novi klub Mamić partijao s nogometašima i lijepim djevojkama

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene