Spektakl koji se pamti

Četvrto izdanje Dimensions festivala od 26. do 30. kolovoza na tvrđavi Punta Christo!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Britansko-hrvatski organizacijski tim upravo je objavio datume održavanja Dimensions festivala 2015.!

Dimensions festival, europski epicentar najsvježije elektroničke glazbe, po četvrti se put vraća na jednu od najljepših svjetskih festivalskih lokacija - tvrđavu Punta Christo i obližnje plaže štinjanskog poluotoka pored Pule. Naime, britansko-hrvatski organizacijski tim upravo je objavio datume održavanja Dimensions festivala 2015., od srijede 26. kolovoza do nedjelje 30. kolovoza!

U veljači će biti objavljena prva imena glazbenika koji stižu u Hrvatsku, a zbog specifičnog pristupa organizatora u biranju uzbudljivih, različitih i cijenjenih glazbenika ponovno očekujemo najbolje od svjetske underground elektroničke scene, poznata imena i uz njih nove generacije talenata.

Pogledaj i ovo showbuzz U Puli Otkriveni prvi izvođači osmog Outlook festivala!

Objavljeni su datumi osmog Outlook festivala!

Povoljnije ulaznice za posjetitelje iz Hrvatske i regije prigodno nazvane ranograbilice stižu u prodaju 6. veljače, a s njima i šansa da domaća publika iskusi jedinstveni festivalski ugođaj uz najpovoljniju cijenu.

Festival poznat po intimnoj atmosferi te inovativnom i raznolikom zvuku prošle je godine posjetilo sedam tisuća ljudi iz više od pedeset zemalja svijeta. Oni su uživali u izvedbama dvjesto glazbenika koji su se izmjenjivali na maštovitim pozornicama unutar povijesne tvrđave te na dnevnoj, pozornici na plaži s pogledom na brijunski arhipelag.

Nedavno je objavljen i službeni video s najboljim trenucima prošlogodišnjeg festivalskog izdanja koje je okom kamere uhvatila producentska kuća The Six More Than Forty, a koji se može pogledati ovdje. Uz profesionalne snimke producentski tim je iskoristio i privatne snimke publike te stvorio unikatnu viziju Dimensionsa iz raznih perspektiva.

Jedan od aduta Dimensions festivala svakako je i veliki koncert otvorenja u veličanstvenoj pulskoj Areni gdje smo prošle godine imali priliku vidjeti Cariboua, Kwabsa, Nilsa Frahma te svjedočiti jednom od posljednjih koncerata tandema Darkside. Svjetski poznati internet projekt Boiler Room na svojoj web stranici postavio cjelovite koncerte Cariboua i Nilsa Frahma, a upravo je snimka Caribouovog koncerta ušla u izbor najboljih Boiler Room videa 2014. godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene