Ne propustite

Četvrtak na ZFF-u otvoriti ćedanski Veliki bucanj!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Filmsku će večer u glavnom programu dugometražnog igranog filma u četvrtak 23. listopada otvoriti danski Veliki bucanj redatelja Sørena Ballea

Filmsku će večer ZFF-a u glavnom programu  dugometražnog igranog filma u četvrtak 23. listopada otvoriti danski Veliki bucanj redatelja Sørena Ballea čiji je „izaslanik“ na festivalu glavni glumac Henrik Birch. Film nazvan po neobičnoj ribi – bucnju, govori o promjenama u regulaciji ribolova uvjetovanima, pored ostalog, globalnom ekonomskom krizom, no prije svega o ljubavi dvoje ljudi iz naoko različitih svjetova.

Pogledaj i ovo showbuzz ZFF Hrvatskoj premijeri filma Itsi Bitsi prisustovao i danski kraljevski par

Hrvatskoj premijeri filma Itsi Bitsi prisustovao i danski kraljevski par

Prije njega će izvan konkurencije biti prikazan ovogodišnji dobitnik Oscara za najbolji kratki film, dirljiva danska priča o prijateljstvu bolesnog dječaka i bolničkog vratara koji mu dane krati pričom o magičnom svijetu sreće, Heliju. Istoimeni film predstavit će redatelj Anders Walter Hansen i producent Tivi Magnusson koji će u četvrtak, u Zagrebačkom plesnom centru, sudjelovati i na panelu Danes Go South posvećenom hrvatsko-danskoj filmskoj suradnji.

Kratki islandsko-danski Ártún Guðmundura Arnara Guðmundssona o dječacima koji žude za prvim poljupcem, bit će uvod u film u kojem su glavni glumci također djeca, Laku noć mamice. Ovaj debi filmskog dvojca Veronike Franz i Severina Fiala nastao u produkciji poznatoga Ulricha Seidla smješta radnju u osamljenu kuću na jezeru, a likovi su braća koji svoju majku nakon plastične operacije ne prepoznaju, i negiraju.

Sve informacije o festivalskom programu možete pronaći na službenim stranicama www.zff.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene