18. po redu

Cest is d' Best protresao je Zagreb!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iza nas je prvi dan međunarodnog uličnog festivala Cest is d′ Best, koji je oduševio Zagrepčane.

Jučer je u Zagrebu počeo 18. Međunarodni ulični festival Cest is d′ Best. Program festivala i pravo ljetno vrijeme od prijepodnevnih sati punili su ulice i trgove centra Zagreba.

Pogledaj i ovo showbuzz ne propustite Počeo je 18. Međunarodni ulični festival Cest is d′ best

Prvi dan festivala privukao je mnogo posjetitelja koji su uživali u duhovitim nastupima perfomera, koncertima ili brojnim likovnim instalacijama i akcijama. Koncerte su održali Zagrebački Cinkuši, Jurica Pađen & Aerodrom te novosadske The Frajle dok je na Jelačić placu do 23.00 sata publiku zabavljala grupa Vatra.

Cest is d'Best 2014. - Sedmodnevni 'tulum' u središtu Zagreba

Danas od 17.30 sati u Masarykovoj ulici održat će se već tradicionalna utrka smetlara u trokolicama, a ove će godine u revijalnom dijelu nastupiti i novinari iz nekoliko hrvatskih medija te BBC-a koji je u Zagreb došao napraviti reportažu o Cest is d′ Bestu.

Danas od 11.00 do 23.00 sata na svim festivalskim lokacijama održat će se 15-tak performerskih nastupa i desetak koncerata. Na Zrinjevcu će do 20.00 sati sve biti podređeno zabavi i edukaciji najmlađih posjetitelja, pa će primjerice u suradnji sa Pedalafestom od 15.45 do 16.30 biti organizirana i mini biciklijada za djecu s ciljem promoviranja biciklizma u gradu. U večernjim satima na Zrinjevcu će biti održan glazbeno plesni program 'Salsa pod zvijezdama'.

Publika željna dobrih koncerata danas može birati između Picksibnera i Zabranjenog pušenja koji nastupaju od 20.30 sati na Jelačić placu, Mayalesa čiji koncert će se održati na Cvjetnom placu s početkom u 21.00 sati ili The Frajli koje danas u 21.00 sat izlaze na pozornicu na Strossmayerovom šetalištu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene