Celebrity MasterChef

Ervin najlošije replicirao jela chefa Vida Nikolića i napustio show

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Radovan mu poručio: 'Bio si odličan kuhar, ali ne pod ovim stresom i pod ovom minutažom!'.

Izuzetno cijenjeni food stylist, gastronomičar i fotograf, chef Vid Nikolić, bio je gost ovotjednog Stres testa u kojem su natjecatelji morali replicirati dva njegova jela: gyoza i Pad thai, a najlošiji u repliciranju bio je Ervin koji je napustio Celebrity MasterChef kuhinju.

Pogledaj i ovo showbuzz Slatki tjedan Večeras doznajemo ime prvog polufinalista druge sezone Celebrity MasterChefa

'Nisam razočaran. Replicirao sam jelo koje nema veze s mojim podnebljem, napravio sam najbolji posao koji sam uspio napraviti, ljudi su ocijenili kako su ocijenili i to je to!', kazao je Ervin koji je presušio i prepekao gyoze. 'Bio si odličan kuhar, ali ne pod ovim stresom i pod ovom minutažom!', poručio mu je Radovan po izlasku iz najpoznatije kuhinje na svijetu. Osim Ervina, koji je ispao iz showa, pred žirijem su još drhtali i Leon, David i Andrea. Leon nije žiriju isporučio kompletan tanjur, pa Andrejev komentar 'Leone, nisu ti sve na broju!' aludirao je na to da je Leon pola gyoza pojeo neposredno što je došao pred žiri.

Okuse je pogodio, ali pad thai mu je bio malo presuh, dok je pak Davidov bio drastično presuh. Prema Vidovu sudu, Andreino tijesto u pad thaiju je bilo pretvrdo, a gyoze više pržene nego kuhane.

Ricardo i Lana dobili su odlične komentare žirija, dok je Vidu Hrvojeva gyoza bila najbolja od svih, a Andrej je zaključio da je možda najvjernije replicirao jela. U zadatku su uspjeli i Igor i Ivana, dok je najveće iznenađenje bio Vlado. 'Moram reći da sam apsolutno iznenađen današnjim rezultatom!', poručio mu je Andrej, a chef Vid komentirao: 'Gyoze su vrlo dobre, malo su jače začinjene što mi se sviđa. Pad thai je nažalost malo presuh. okusi su ok, prezentacija je zadovoljavajuća.' Žiri je zaključio da je prosjek jela bio jako dobar, a kod eliminacije su presudile nijanse.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene