Tko ne bi od sada slušao tamburašku glazbu. Cecilija nam je dala dobar povod.


Atraktivna, zavodljiva, te nadasve talentirana glazbenica Cecilija predstavlja novu stranu tamburaške glazbe. Riječ je o ženi koja osvaja predivni slavonskim osmijehom, glasom, ali i stasom. U svojim je pjesmama na izuzetan i publici posebno dopadljiv način spojila nježnu žensku stranu i prepoznatljiv tamburaški zvuk.

Vezani članci Miroslav Škoro Domovinski pokret pozvao Vladu da vrati moratorij na ovrhe: "Stotinama tisuća ljudi ugrožena je egzistencija" Andrej Plenković i Zoran Milanović Od narikanja do šmrkavca: Dosta im je više verbalnog rata premijera i predsjednika, može li njihov sastanak zaustaviti lavinu?

Cecilija je usto vlasnica i najprodavanijeg albuma tamburaške glazbe 'Maska' koje i dalje nastavlja rušiti rekorde. Ipak, po mnogima ona je ujedno i najzgodnija pječica tamburaške glazbe. Osim glasom, mnoge je osvojila svojim stasom.

Uz ideju Hit Recordsa, Zore Šutalo, Ivice Murata, te uz pomoć još još jednog velikana glazbene scene Miroslava Škore koji je sudjelovao u nastajanju nekih pjesama koje su se našle na izdanju, na sceni se pojavila ova ljepotica ugodnog glasa.


Cecilija uživa i u brojnim koncertima aktivnostima na kojima je prati izuzetno brojni obožavatelji svih generacija. Tako je samo tijekom prošle godine Ceciliju na turneji u Kanadi i Americi, na tri velika samostalna koncerta u Našicama, Osijeku i Vrbovcu, kao i na tridesetak manjih nastupa i humanitarnih priča uživo gledalo 80 tisuća posjetitelja. Na svim tim koncertima bio je pravi slavonski spektakl, uz odličnu pjesmu, zabavu i veselje do ranih jutarnjih sati.

Sudeći prema svemu, 2016. bit će zasigurno godina Cecilije!