Pobješnjela tinejdžerica

U kina dolazi 'Carrie' - Osvojite soundtrack!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Carrie White je mlada tinejdžerka, sramežljiva djevojka koju njezini vlastiti vršnjaci i prijatelji odbacuju iz svog društva.

Od ovoga četvrtka u domaća kina stiže krvava maturalna večer! Riječ je o remakeu kultnog horora „Carrie“ iz 1976. godine snimljenog prema istoimenom književnom bestseleru autora Stephena Kinga. Legenda kaže kako je ovaj svjetski poznati autor knjigu napisao u samo dva tjedna, a to je ujedno i njegov prvi objavljeni roman u karijeri (iako četvrti po redu kojeg je napisao).

Pogledaj i ovo In Magazin: Zlatni globus - 1 ''nikad se neću naviknuti'' Razbijamo glamurozne mitove Zlatnih globusa: Kakvi se to strahovi i muke kriju iza svečanih toaleta?

Povodom ovog posebnog događaja, kina Cineplexx u Zagrebu (Centar Kaptol, City Center one East) i Splitu (City Center one) organizirala su Halloween u svojim mračnim, ali udobnim kino dvoranama.

Naime, uz posebnu cijenu kinoulaznica za Carrie (25 kn) za sve posjetitelje, svi oni koji dođu maskirani i budu najbrži na blagajnama dobit će na dar DVD/Blu-ray iznenađenja. Kinoulaznice su u pretprodaji!

Na mail natjecaj@novatv.hr napišite nam čega se najviše bojite, otkrijte nam vaše strahove. Najsretniji od vas osvojit će soundtrack iz filma Carrie!

Dobitnici ulaznica za kino su: Melissa Benić, Ana Starčević,  Sanja Pavić,  Anja Nemet i  Josip Malenica. Čestitamo!


>>> Carrie - Djevojka koje se trenutno mnogi užasavaju izgledala je ovako 2005. godine!

Nakon što je pozornost na sebe skrenula ulogama u odličnim filmovima poput „Pustite me unutra“ te oba nastavka super-zabavne akcijske komedije „Kick Ass“, mlada glumica Chloe Grace Moretz prihvatila je novi izazov – ulogu tinejdžerice Carrie. Glumačka partnerica u filmu joj je iskusna, četiri puta za nagradu Oscar nominirana Julianne Moore („Sati“, „Daleko od raja“, „Kralj pornića“), a sve pod redateljskom palicom Kimberly Peirce („Dečki nikad ne plaču“).

Ekskluzivno na portalu DNEVNIK.hr pogledajte što dvije glavne glumice, redateljica i ostatak glumačke ekipe imaju za reći u vezi snimanja filma.

Carrie White je mlada tinejdžerka, sramežljiva djevojka koju njezini vlastiti vršnjaci i prijatelji odbacuju iz svog društva, a koju njezina izrazito religiozna i zaštitnički preduboko nastrojena majka neprestano terorizira. Uskoro Carrie, na vlastito iznenađenje, otkriva da posjeduje telekinetičke sposobnosti koje će upotrijebiti u malom gradiću u kojem živi tijekom proslave maturalne večere...

Horor godine „Carrie“ u domaća kina dolazi točno na Noć vještica – u četvrtak, 31. listopada!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene