Ne propustite

Cambi povodom spektakla u Areni: Ako 'lovite' nečije srce, svakako dođite na naš koncert!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tomislav Bralić i klapa Intrade te klapa Cambi i Tedi Spalato pripremaju veliki glazbeni spektakl u Areni Varaždin 7. ožujka, povodom Dana žena.

Ususret koncertu Hrvoje Lozančić iz klape Cambi otkrio nam je da još uvijek pjeva iz 'gušta' i s istim entuzijazmom kao i na početku karijere. 'Ne more mi bit', 'Prominilo se vrime', novi singl koji su upravo izdali u duetu s Miroslavom Škorom 'Moja Slavonka'te mnoge druge pjesme klape Cambi, osvojila su srca ljudi i van granica Hrvatske, no nijedna od njih ipak nije Hrvojeva najdraža pjesma.

Pogledaj i ovo Grupa CAMBI. Rock i pop?! Grupa CAMBI. objavljuje prvu vlastitu autorsku pjesmu ''Dok te sanjam'', u ovakvom izdanju još ih niste vidjeli!

'Meni najdraža pjesma klape Cambi rijetko se izvodi. Mislim da smo je pjevali samo dva puta. To je jedna prekrasna potpuno nekomercijalna pjesma. Ali raduje me kada na koncertima netko tko dobro poznaje naš rad pita za tu pjesmu. Zove se 'U ovoj noći', kazao je Lozančić. U klapi Cambi nedavno se izmijenila postava te su joj se pridružili novi pjevači: tenori Božo Klišmanić i Duje Stanišić te tenor-bariton Marko Tomasović. Odmah su sa kolegama Dinom Šimerom, Alenom Babićem, Ivanom Žanićem, Andrijom Akrapom i Hrvojem Lozančićem krenuli u studio pripremati novi album.

Cambi i Škoro snimili novi hit 'Moja Slavonko'

Lozančić je u ime klape pozvao ljubitelje dalmatinske glazbe da ne propuste koncert u Areni gdje povodom Dana žena donose dalmatinsku romantiku.

'S obzirom da su dame u pitanju, da ovaj koncert obilježava njihov dan, program će biti prilagođen i njima. Bit će više ljubavnih pjesama, više pjesama za dame. Ako netko 'lovi' nečije srce, neka svakako dođe na koncert', kazao je Lozančić.

Kakve to 'lovačke priče' članovi klape pričaju novim kolegama, kako su osvojili američku publiku iako ih nije razumjela ni riječi te kako im različitosti u karakterima pomažu da stvaraju najljepše pjesme, pročitajte u tekstu u prilogu.

Ulaznice za koncert Tomislava Bralića i klape Intrade, klape Cambi i njihova gosta Tedija Spalata mogu se kupiti na Eventimu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene