zanimljivo!

Cambi obradio pjesmu "Tick-Tock", javila se odmah i Albina i poručila im što misli o njihovoj verziji

Cambi Cambi PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Cambi +0 Cambi Galerija

Iako su svi očekivali da će pjesma "Tick-Tock" biti izvedena na ‘klapski način’, Cambijevci su iznenadili rockerskom verzijom, stoga je pjesma prigodno preimenovana u Tick-Rock.

Cambi, koji se ove godine natjecao na Dori s pjesmom ‘Zaljubljen’, dobio je neobičan zadatak. Naime, Dalibor Petko u svom showu, zadao je momcima obradu pjesme ‘Tick-Tock’, koja će nas ove godine predstavljati na Eurosongu. Iako su svi očekivali da će pjesma biti izvedena na ‘klapski način’, Cambijevci su iznenadili rockerskom verzijom, stoga je pjesma prigodno preimenovana u Tick-Rock. Na društvenim mrežama, dečkima se među prvima javila i Albina, koja je napisala ‘ludilooo’ i Cambijevcima ostavila ikonu srca.

Pogledaj i ovo CAMBI - 1 "Dok te sanjam" CAMBI u novom spotu oživjeli splitski Škver, pogledajte i neočekivani stajling glavnih junaka priče

U showu Dalibora Petka Cambi je gostovao s Nenom Belanom. Otkrili su da ih ovog ljeta čekaju Splitski i CMC festival u Vodicama, te da će na dugoočekivanom nastupima pokazati zašto su iz imena izbacili ‘klapa’ te u kakvom smjeru idu danas nakon više od 20 godina karijere.

Inače, Dalibor Petko dio je ekipe koja će ponovno oduševiti publiku svojim transformacijama u omiljenom showu "Tvoje lice zvuči poznato". Osim njega, svoje najjače plesne, pjevačke, glumačke i imitatorske adute izvlačit će i Mario Petreković, Saša Lozar, Damir Kedžo, Ivana Mišerić, Mario Roth, Katarina Baban i Maja Bajamić. Kandidate će ocjenjivati Nives Celzijus, Goran Navojec, Igor Mešin i Indira Levak, a show vodi popularni duo Maja Šuput i Frano Ridjan.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene