Iako su svi očekivali da će pjesma "Tick-Tock" biti izvedena na ‘klapski način’, Cambijevci su iznenadili rockerskom verzijom, stoga je pjesma prigodno preimenovana u Tick-Rock.

Galerija


Cambi, koji se ove godine natjecao na Dori s pjesmom ‘Zaljubljen’, dobio je neobičan zadatak. Naime, Dalibor Petko u svom showu, zadao je momcima obradu pjesme ‘Tick-Tock’, koja će nas ove godine predstavljati na Eurosongu. Iako su svi očekivali da će pjesma biti izvedena na ‘klapski način’, Cambijevci su iznenadili rockerskom verzijom, stoga je pjesma prigodno preimenovana u Tick-Rock. Na društvenim mrežama, dečkima se među prvima javila i Albina, koja je napisala ‘ludilooo’ i Cambijevcima ostavila ikonu srca.

Vezani članci Beyonce Pad Beyonce koji su svi čekali: Morate vidjeti urnebesni video našeg voditelja koji je on bez problema objavio na Instagramu! Dalibor Petko - 3 Nakon ove urnebesne izvedbe Beyoncein hit ćete gledati drugim očima: "Kome ona treba kad imamo tebe?"

U showu Dalibora Petka Cambi je gostovao s Nenom Belanom. Otkrili su da ih ovog ljeta čekaju Splitski i CMC festival u Vodicama, te da će na dugoočekivanom nastupima pokazati zašto su iz imena izbacili ‘klapa’ te u kakvom smjeru idu danas nakon više od 20 godina karijere.

Inače, Dalibor Petko dio je ekipe koja će ponovno oduševiti publiku svojim transformacijama u omiljenom showu "Tvoje lice zvuči poznato". Osim njega, svoje najjače plesne, pjevačke, glumačke i imitatorske adute izvlačit će i Mario Petreković, Saša Lozar, Damir Kedžo, Ivana Mišerić, Mario Roth, Katarina Baban i Maja Bajamić. Kandidate će ocjenjivati Nives Celzijus, Goran Navojec, Igor Mešin i Indira Levak, a show vodi popularni duo Maja Šuput i Frano Ridjan.

Tepaju joj da ima tijelo boginje i da nije normalno da ovako izgleda u 43. godini, a ona napokon uživa u zasluženoj ljubavi

Princ Harry razmišlja o potezu koji bi mogao puno značiti kraljici Elizabeti i ostatku kraljevske obitelji