Spektakl na Žnjanu

Najuspješniji DJ svijeta Calvin Harris stiže u Split, doznajte sve detalje prve europske inačice popularnog američkog festivala

Calvin Harris Calvin Harris Afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Calvin Harris +0 Calvin Harris Galerija

Calvin Harris ovog kolovoza nastupit će u Splitu u sklopu prvog europskog Hard Summer Festivala koji će se održati na Žnjanu.

Hrvatska će 6. kolovoza na splitskoj plaži Žnjan ugostiti planetarno popularnog glazbenika Calvina Harrisa u sklopu prvog Hard Summer Europe festivala, izvijestili su u četvrtak organizatori.

Pogledaj i ovo Calvin Harris (Foto: Getty Images) Nešto skroz drugačije! Omiljeni milijunaš među glazbenicima sad se bavi potpuno drugačijim poslom, a nije ga bome lako ni prepoznati s novim imidžem!

Festival organiziraju međunarodni promotori Alda i Insomniac koji stoje iza ranije najavljenog Pula Music Week-a koji će od 30. lipnja do 6. srpnja biti održan u Puli.

U prvoj europskoj inačici vodećeg sjevernoameričkog festivala nastup Calvina Harrisa dogodit će se pred tisućama posjetitelja na popularnoj splitskoj plaži Žnjan. Organizatori navode da bi idilični spoj sunca, mora i plesne glazbe, ovaj događaj trebalo učiniti jednim od najnezaobilanijih partyja na plaži, ne samo na Jadranu već i puno šire.

Riječ je o glazbeniku koji je poharao ljestvice diljem svijeta s nebrojenim hitovima, skupivši preko 27 najboljih top10 singlova samo u Velikoj Britaniji.

Broji preko 35 milijardi kombiniranih audio i video streamova, što ga čini jednim od najgledanijih umjetnika na YouTubeu i jednim od najvećih streaming umjetnika Sony Musica.

Surađivao s brojnim svjetskim umjetnicima, uključujući Franka Oceana, Pharrella Williamsa, Rihannu, The Weeknd i Travisa Scotta.

Tijekom godina uspješne karijere osvajao je niz vrhunskih glazbenih nagrada i nominacija, uključujući 14 nominacija za MTV VMA i dvije pobjede te pet nominacija za nagradu Grammy. Osvajač je nagrade Grammy 2013. u kategoriji najboljeg glazbenog videa za skladbu “We Found Love”.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović na stadionu Maksimir - 2 Kolinda Grabar-Kitarović na stadionu Maksimir - 1 Kolinda Grabar-Kitarović na stadionu Maksimir - 3 Kolinda Grabar Kitarović +4 Kolinda Grabar Kitarović na promociji knjige Velimira Zajeca Celebrity Elegantna Kolinda pobrinula se da je svi primijete na utakmici na Maksimiru, a pogledajte tko joj je pravio društvo

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Nestala Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert - 4 +13 Marijana Seifert - 5 Celebrity Prijateljica nestale Marijane iz Big Brothera prepričala njihov posljednji razgovor: "Zvučala mi je sjetno, zvala sam je k sebi"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene