Svoju ponudu zabave Zagreb je obogatio jednim cabareom. I to akrobatskim.


Skupina Traumatik Arts pokazala je kako izgleda ples na svili.  Kroz osam točaka posjetitelji su mogli upoznati razne likove - popularne dame iz klasičnog kabarea, gošće iz Bavarske ali i leteće zečeve. Brojne akrobacije oduševile su publiku!

Glavna organizatorica i izvođačica otkrila nam je da djevojke svakodnevno treniraju kako bi mogle izvesti akrobacije na svili. 'Te stvari koje spajamo su ples na svili, ples na ringu, ples sa hupom uz dodatnu glazbenu pratnju, pjevačicu, klavir. I svašta nešto... Neću baš sad sve otkrit', ipak nam je dio otkrila Martina Pavlović koja je projekt o cabaretu pokrenula prošle godine.

Vezani članci Predizborna križaljka uoči lokalnih izbora - 1 Sve su bliži lokalni izbori, diljem Hrvatske priprema se juriš na mjesta gradonačelnika. Gužva vlada na desnici, ali i na ljevici Potres Hrvati napravili kaos na profilu za obavijesti o potresima: ''Bilo bi vrijeme da se naviknete!''

>> Remek djelo na zagrebačkim kazališnim daskama!

Ovo je bila premijera jednog takvog showa, a djevojke se nadaju da će se izvoditi i barem jednom mjesečno u klubu 'Buena Vista'.

'Sve ovo radimo zato što jako volimo zračne akrobacije i cabaret nam se sviđa kao takav i zadovoljna sam da smo to nekako uspjeli spojiti',
rekla nam je Iva Fakin.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook