premijera spota

Veza nam je spora ili o ljubovanju u vrijeme pandemije: Buđenje i Reper iz sobe udružili snage u novoj pjesmi

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Veza između Buđenja i Repera iz sobe nije pukla – glazbenu su produkciju majstorski sredili Hrvoje Prskalo i Darko Bakić, a videoprodukciju Porinom nagrađeni redatelj Filip Gržinčić.

Suočili smo se s pandemijom, otkrivali nove načine online komunikacije, fizička udaljenost je funkcionirala – dok veza nije postala spora. Zato su tu Buđenje i Reper iz sobe da prespoje žice, rekonfiguriraju mrežu i izbace novu pjesmu.

Pogledaj i ovo showbuzz premijera spota Nagrađena zagrebačka glazbenica objavila novi singl "Stella" s hvaljenog albuma "Call me up"

Funky-bluzerski rif za sporu vezu i „put do srca tvoga koji ima slike, a nema tona”, da se poslužimo stihom nove pjesme „Veza nam je spora” za koju glazbu potpisuje Darko Bakić, a reperski tekst uz njega i Reper iz sobe.

„Uvik si negdi, bejbi, šalješ mi selfi, ja tako neću”, o problemu ljubovanja u vrijeme pandemije progovara Reper iz sobe koji o ovoj suradnji kaže: „Zanimljiva mi je ova kombinacija tvrdog i modernog rock zvuka s mojim dionicama. Buđenje sjajno radi svoj posao i čast mi je što ću biti jedan od gostiju na njihovom novom studijskom albumu.”

Veza između Buđenja i Repera iz sobe nije pukla – glazbenu su produkciju majstorski sredili Hrvoje Prskalo i Darko Bakić, a videoprodukciju Porinom nagrađeni redatelj Filip Gržinčić.


Najava je ovo novog studijskog albuma Buđenja. Prvo je bila „Svađa” sa Zoricom Kondžom, na red je došao i Reper iz sobe, a niz će uskoro biti nastavljen. Imena će još neko vrijeme ostati skrivena, ali ime albuma je poznato – „Brudet” koji će nam skuhati Buđenje kušat ćemo 11. veljače.

Sljedeći put kad padnu Facebook, Instagram i WhatsApp nemojte gubiti živce – glasno odvalite „Veza nam je spora” dok „majstori” ne srede mrežu.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Joško Čagalj Jole i humanitarni koncert - 3 Joško Čagalj Jole In Magazin: Joško Čagalj Jole i humanitarni koncert - 1 In Magazin: Joško Čagalj Jole i humanitarni koncert - 2 +5 Petar Grašo - 2 inMagazin Jole progovorio o vezi novog estradnog para Petra Graše i Hane Huljić: ''Ono što sam ja vidio...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene