Mjesec darivanja

Budite dio humanitarne kampanje za pomoć SOS Dječjem selu Hrvatska

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mjesec darivanja i blagdansko raspoloženje ove zime u drogeriji Kozmo imaju posebno značenje.

Mjesec studeni prilika je za sve građane da sudjeluju u humanitarnoj kampanji za pomoć djeci iz SOS Dječjeg sela Hrvatska koja se provodi u svim Kozmo drogerijama. Simboličnom kupnjom „osmijeha“, koji se lijepe na kućice što simboliziraju dječje domove, donira se 5 kuna djeci SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Ideju kampanje su osmislili mladi članovi organizacije IPMA Young Crew Croatia, potaknuti mišlju da je osmijeh univerzalni jezik, najprepoznatljivija i najčešća emocija koja sve ljude uveseljava i nadopunjuje.

Ljepotice najavile crvenu zimu uz senzualni Bell

Humanitarna kampanja će se provoditi na način da će kupci prilikom kupnje „osmijeha“ isti zalijepiti na kućicu SOS Dječjeg sela Hrvatska koja će biti postavljena u svim prodavaonicama Kozma, te na taj način puniti kućicu „osmjesima“ odnosno pridonijeti prikupljanju novca za SOS Dječje selo Hrvatska. Sudjelovanjem u kampanji svaki kupac zauzvrat dobiva magnet s ispisanom porukom štićenika SOS Dječjeg sela Hrvatska što za njega znači osmijeh.

Kampanja «Osmijehom do brižnog doma» traje od 10. do 30. studenog 2014. u svim Kozmo prodavaonicama u Hrvatskoj.
Da osmijeh nema cijenu znamo od djetinjstva. Kupnjom i lijepljenjem ovog simboličkog osmijeha na kućice želi se podsjetiti na važnost međusobnog pomaganja i potaknuti osjećaj zajedništva. Pozivaju se svi građani da se odazovu sudjelovanju u kampanji, a više informacija mogu saznati u drogeriji Kozmo.

U ovoj priči osmijeh nije besplatan, ali ne osiromašuje onoga tko ga daje, a obogaćuje onoga kome je namijenjen – djeci SOS Dječjeg sela Hrvatska!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene