Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Najveći romski simfonijski orkestar, Budapest Gypsy Simphony Orchestra nakon pet godina ponovno dolazi pred hrvatsku publiku.


U magični petak, 13. prosinca, u Košarkaškom centru Dražena Petrovića, stotinu će romskih violina zasvirati tradicionalnu romsku glazbu kao i niz najvećih klasičnih djela i to napamet, bez nota i partitura.

Vezani članci Petar Grašo i Severina Ne propustite božićni koncert ''Želim život'' uz najljepše hitove Severine i Petra Graše! Ivo Gamulin Gianni (Foto: Robin Pretković) Slavi 20 godina karijere: Cijenjeni tenor Ivo Gamulin Gianni najavljuje kazališnu božićnu bajku

Njihovu nadarenost i virtuoznost hrvatska publika redovito nagrađuje rasprodanim koncertima, pa je tako njihove poslijednje nastupe u Zadru i Zagrebu pratilo preko 7000 posjetitelja, te se za oba koncerta tražila ulaznica više.

>> Zagrebačka filharmonija u čast Draženu Petroviću

Upravo iz tog razloga, Budapest Gypsy Symphony orchestra svoj novi zagrebački koncert žele održati u većem prostoru kako bi svi zainteresirani zauzeli svoje mjesto na ovom gala koncertu. No, iako sviraju u većem prostoru, njihovih stotinu violina zaplesati će oko Vas i stvoriti intimnu i opuštenu atmosferu, baš onakvu kakva je i svojstvena ovim nadarenim muzičarima.

Za sve posjetitelje smo pripremlili i posebne cijene ulaznica do 1. Studenog, a one su slijedeće:

LOŽE – 300 kn
VIP PARTER - 200 kn
PARTER 1 - 150 kn
PARTER 2 - 100 kn
TRIBINA - 150 kn
TELESKOP - 100 kn,

Nakon 1. 11. cijene ulaznica povećat će se za 20 % , zato iskoristite ovu pogodnost i osigurajte si mjesto u publici kako bi i Vas obuzela čarolija ritma i emocija .

Budapest Gypsy Simphony Orchestra skupina je koja glazbu živi i takvu je prenosi publici, živu, snažnu, emotivnu. Ne propustite ovaj posebni blagdanski događaj i dozvolite im da Vam uđu u srca.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook