Peti tjedan

Brzi i žestoki na RockOff festivalu – Gatuzo, Markiz i Krešo i kisele kiše

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

RockOff festival svoj je peti tjedan održavanja obilježio punk rock kombinacijom bendova

 RockOff festival svoj je peti tjedan održavanja obilježio punk rock kombinacijom bendova – zagrebačku Tvornicu sinoć su napunili Gatuzo i Markiz te Krešo i kisele kiše iz Rijeke.
Prvi su na pozornicu izašli Goran Martinjak i Damir Trkulja Šiljo, dinamičan dvojac koji čini bend svima poznat kao Gatuzo. Žestinu i energiju talijanskog defenzivnog veznjaka čije ime nose prenijeli su i na izvedbu singla „Poslije kiše“ s kojim se predstavljaju na RockOff-u, no i ostalim pjesmama dokazali su da su bubnjevi i gitara ponekad i više nego dovoljni za pravi rock and roll. Sinoćnjom beskompromisnom svirkom, Gatuzo je „minirao branu“ oduševivši i žiri i publiku.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne propustite Karlovačko RockOff u najzanimljivijoj fazi - festival je pred vratima !

Zagrebački Markiz jedno su od autorski najkonkretnijih imena RockOff-a, a svojim sigurnim i samouvjerenim nastupom pokazali su, između ostalog, i regionalni potencijal. Frontwoman Ines Mlinarić ne štedi svoju karizmu koja se uspijeva probiti i mimo žestokih gitara i ritam sekcije. Njihov singl „Na kraju priče“ koji se već utaborio u HR TOP 40 sjajno funkcionira uz ostale hitove Markiza kao što su „Grad“, „Jutro“ i druge. Alter pop vraća se u radijski eter!

The Orange Strips prije RockOff festivala: 'Mi nismo opterećeni pravilima'

Riječki punkeri Krešo i kisele kiše imali su čast da zatvore peti RockOff koncert – čim su se pojavili u tajicama s leopardovim uzorkom, publika je pohrlila pred binu i do zadnjeg takta skakala i pjevala na buduće punk himne s Rječine. Pobjednici prošlogodišnjeg HR Demo kluba podsjećaju na raniju fazu Hladnog piva, a cinične socijalne tekstove i biografije gradskih antijunaka začinili su razigranom brass sekcijom i brojnim rekvizitima zbog čega zasigurno zaslužuju titulu najatraktivnijeg RockOff benda. Uz singl „Uvijek“ izveli su i nekoliko ska punk obrada, a furioznom „Na na na na“, Josipa Lisac, članica žirija, bila bi istovremeno i šokirana i oduševljena.

Uoči finala u Velikom pogonu Tvornice 8. studenog, pred nama je još jedna klupska RockOff večer – u slijedeći četvrtak, 6. 11., na redu su koncertna predstavljanja kantautorica Sare Renar i Queen of Sabe te grupe F5.
Ulaznice po cijeni od 30 kuna dostupne su na svim prodajnim mjestima Tvornice i putem sustava Entrio, a više o RockOff-u pratite na www.hds.hr i službenim Facebook i Twitter stranicama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

CMS od doma

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene