Pogledajte galeriju!

Brojni poznati se okupili na predstavljanju nove modne kolekcije!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jučer je u Zagrebu u prodavaonici Mare predstavljena muška i ženska najnovija kolekcija za jesen/zimu vrhunskog jedriličarskog branda Henry Lloyd. Predstavljanje nisu propustila brojna imena društvenog života

Na predstavljanju su bili brojni poznati - dizajnerica Kristina Bradač, fotografkinja Mara Bratoš, model Anita Dujić, košarkašice Milica Dabović i Iva Ciglar, glumac Janko Popović Volarić te brojni drugi.

Nova kolekcija modne marke Henri Lloyd, za žene i za muškarce, inspirirana je i istovremeno utjelovljuje promjenjive morske struje, boje akvamarina, blještavilo jahti i jedrenjaka. Kolekcijom dominiraju crvena, bijela i plava boja kojima je ovoga puta pridodana nijansa duhana, pijeska i konopa stvarajući tako kolonijalnu „aromu" odjeće krojene od izrazito laganih materijala.

>> Poznati kao podrška Kristini Bradač: Tko je sve došao 'škicnuti' slavne torbice?


Upravo Henri Lloyd brand odlikuje se inovativnim materijalima koji predstavljaju pravu revoluciju u dosadašnjoj nautičkoj odjeći. Vintage detalji poput mjedenih gumbi nadahnuti mornaričkim uniformom prisutni su u ženskoj i u muškoj kolekciji. Vječna „morska" kombinacija plave i bijele boje prisutna i u ovosezonskoj kolekciji slikovito simbolizira prožimanje mora i svjetionika te pruža osjećaj svježine i opuštanja.

Pogledaj i ovo Janko Popović Volarić i Lovorka Sršen Uhvaćeni! Jedan od najpoželjnijih domaćih neženja nije se odvajao od lijepe brinete s kojom ga povezuju, čak su se i modno uskladili

Ženska kolekcija osmišljena je na temelju izmjene plave i bijele boje – dugovječnim simbolom klasične elegancije. Kontrast u printovima i sjajnim detaljima u crvenoj i zlatnoj boji odaju dah stilske elegancije i ležernosti. Lagani materijali poput pamuka s hi-tech materijalima predstavljaju spoj egzotične prirode i urbanog života.

Sigurno je kako će i obožavatelji ove modne marke u Hrvatskoj uživati u šumu valova podjednako atraktivnih i opuštajućih dijelova jadranske obale i krajolika.

Brand Henri Lloyd ove godine slavi 50. godina uspješnog postojanja i povodom toga organizirali su putovanje brodom oko svijeta koji će u 365 dana ovaj brand predstaviti na najljepšim destinacijama u svijetu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene