Zdrav stil života

FOTO Brojni poznati odazvali se Pokretu za radost

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pokret za radost naziv je novoga projekta koji u Hrvatskoj pokreće Coca-Cola HBC Hrvatska u cilju poticanja zdravih životnih stilova i aktivnijega života.

Ovogodišnje izdanje Pokreta za radost održalo se u subotu na splitskoj rivi, na kojoj su svi okupljeni mogli izmjeriti svoju tjelesnu spremu i priključiti se vježbanju.

Pogledaj i ovo Revija Infinity Runway, Ana Čagalj Atraktivna Splićanka Jolina supruga u haljini kakva se ne viđa svaki dan pažljivo sakrila ključne dijelove i istaknula sve adute!

Cilj je projekta promicanje zdravih životnih stilova i važnosti redovitoga kretanja te poticanje građana na vježbanje i boravak na otvorenome, a provodi ga tvrtka Coca-Cola HBC Hrvatska u suradnji sa stručnjacima s Kineziološkoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. S pomoću mjerenja tjelesne spreme, koje je obuhvatilo mjerenje indeksa tjelesne mase, postotka masnoće u tijelu, krvnoga tlaka i broja otkucaja srca u mirovanju, Splićani i Splićanke stekli su uvid u stanje svoje tjelesne spreme te u skladu s tim dobili i preporuke za kretanje i tjelovježbu.

'Pokret za radost' poziva na kretanje i rekreaciju uz zabavu

'Projektom želimo potaknuti građane na kretanje, a time neizostavno potičemo i dobro raspoloženje, što je u skladu s filozofijom naših robnih marki koje promiču optimizam i radost. Vjerujemo da će se građani Splita, grada s dugom sportskom tradicijom, odazvati u velikome broju i pridružiti nam se u promicanju zdravlja', pojasnila je direktorica Odjela za komunikacije i odnose s javnošću Coca-Cole Boška Trbojević

Svoj doprinos ovom hvaljenom pokretu pridonijeli su poznati Splićani, poput Fani Čapalije, Ana Gruice, Andree Šušnjare, Ane Čagalj, Anamarije Asanović  i brojnih drugih.

Završnica projekta Pokret za radost bit će održana na zagrebačkome jezeru Bundek 13. i 14. rujna kad će se građani moći uključiti u niz zabavnih aktivnosti povezanih s kretanjem, poput rekreacijskih radionica, plesnih programa i skupne tjelovježbe, pod nadzorom stručnih instruktora te u društvu poznatih osoba iz javnoga života.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene