Na večeri u tajnovitom podrumu Galerije Klovićevi dvori našli su se brojni poznati

Galerija


Rene Bitorajac, Filip Juričić, Daniel Bilić, Ana Maras Harmander, Zsa Zsa, Sara Renar i brojni drugi postali su dio misteriozne i posebne gastronomske priče. Naime, na večeri u tajnovitom podrumu Galerije Klovićevi dvori svi prisutni upoznali su pivo koje će zadovoljiti svako nepce.

Vezani članci Donald Trump, Scott Morrison i Prve dame (Foto: AFP) Kada Trump ugošćuje luksuza ne manjka: Za posebne goste naručio 2500 ruža i posebnu večeru Harrison Ford (Foto: Profimedia) Iza guste brade i izgubljenog pogleda krije se jedan od najvećih miljenika žena svih vremena

Tamni lager, koji donosi vrtlog okusa u svakoj baršunastoj kapljici proizveden prema tradicionalnom češkom receptu savršeno se sljubio uz posluženu hranu inspiriranu Pragom i njegovom gastronomijom, a akustične izvedbe poznate mlade pjevačice Zsa Zse zaokružile su večer posvećenu uzbudljivom doživljaju savršeno uravnoteženog piva.

Filip Juričić (Foto: PR)
Ana Maras (Foto: PR) (Foto: PR)

U prekrasnom ugođaju i atmosferi koja je dočarala svu raskoš starog Praga, receptura Staropramen Dark piva osvojila je sve prisutne, koji su za kraj dana uživali u akustičnim notama i sjajnom društvu.

Filip Juričić (Foto: PR)
Rene Bitorajac (Foto: PR) (Foto: PR)