Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sinoć se u Iličkom neboderu, u prekrasnom prostoru Zagreb Eye vidikovca održala promocija luksuznih satova Hermes.


Uz proizvodnju kožne galanterije, svilenih šalova, nakita i kozmetike te s višegodišnjom tradicijom u proizvodnji satova, Hermes je stvorio svoju prepoznatljivost na tom području.

Vezani članci Massimo Savić - 3 Massimo oštro o hrvatskoj estradi: "Ima strašno puno idiota, nemaju 100 eura u novčaniku" Massimo (Foto: IN Magazin) - 1 Massimo otkrio kako se nosio s krizama u karijeri i koliko ga muče društveni problemi Hrvata

U izradi satova Hermes pridodaje važnost preciznosti I dugotrajnosti mehanizma, eleganciji kućišta te posebno udobnosti visokokvalitetnih remena I narukvica kao završnim detaljima.

Massimo priprema veliki koncert u Zadru i Rijeci

Svaka kolekcija je jedinstvenai dinamična te se odlikuje vrhunskim dizajnom. Tako konačan proizvod dobiva uravnotežen odnos oblika I funkcionalnosti te odiše elegancijom pariškog stila.
Hermes satovi su danas uspješno prepoznati u svijetu kao kvalitetni, moderni I luksuzni proizvodi namijenjeni prije svega ženama I muškarcima koji znaju što žele.

U ugodnoj atmosferi za koju je bio zadužen pjevač Massimo Savić, uživali su brojni poznati Tine Katanić, Tihana Harapin, Milada Privora i brojni drugi.

Satovi HERMES dostupni su na prodajnom mjestu Darvel u Praškoj 8.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook