A Doris je publici svih generacija koja je dvoranu ispunila do posljednjeg mjesta uzvratila vrhunskim dvosatnim koncertom, koji će zasigurno ostati u pamćenju.


Sinoćnji koncert na najbolji je mogući način pokazao zašto su ulaznice rasprodane u kratkom roku, a Doris Dragović pokazala je kako je jedna od najkvalitetnijih i najtraženijih glazbenih zvijezda, istinska glazbena diva.

Doris Dragović vrhunskim koncertom oduševila prepuni Lisinski!

Vezani članci Severina Severinin PR menadžer potvrdio da je netko provalio u njezin stan u Zagrebu, otkrio nam je detalje drame koja se pjevačici dogodila Severina - 6 Severina objavila fotografiju s druženja s prijateljicama, jasno je dala do znanja što misli o svakoj od njih

A u iznimnom glazbenom događaju sinoć su uživala i brojna poznata imena glazbene scene Severina, Maja Blagdan, Miroslav Rus, Lada Szabo Kajfež, Ivana Marić, Anica Kovač, glumica Marija Borić...

Koncert nisu propustili ni Tonči i Vjekoslava Huljić, te njihova kćer Hana. Lepša strana Huljićevih sa smiješkom je pozirala, a kako ih rijetko vidimo u javnosti bile su pravo osvježenje u publici. 

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook