Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hoće li doista rastužiti obožavatelje i izazvati 'vjetrove tuge'?


Popularna turbofolk-punk rock grupa Brkovi sinoć je oduševila brojnu publiku svojim nastupom na Špancirfestu. Nastup u Varaždinu dečki su započeli hitom 'Švaler', a kasnije su uslijedili i brojni drugi vrhunski hitovi, poput 'Balkanskog žigola', 'Skupe bonbonijere', 'Vrati se, vrati', 'Mala', 'Ornela', 'Cvjetalo je meni cvijeće', 'Kurvo prokleta', 'Pizda materina', 'Tolerancija', 'Neću da idem u disko skup' i brojni drugi, no opće oduševljenje je nastalo kada su Brkovi zapjevali svoju najpopularniju pjesmu 'Bolje da sam s frendovima pio rujno vino'.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO Tour de Žur Interview: Debbie Harry i Blondie 15 godina nakon Slika nije dostupna I sa 69 godina i dalje rastura - Oduševila Varaždin!

Shamso, Prasac, Žirž, Šarulja i Tomac odlično su odradili posao, kao i uvijek, iako je Shamso tokom koncerta nekoliko puta publici ponovio da je ovo njihov posljednji koncert. Stoga smo provjerili s njim o čemu je točno riječ.

16. Špancirfest zatvara Parni Valjak

Koji vam je najbolji koncert u posljednje vrijeme?

U Srbiji su bili dosta dobri koncerti. Možda onaj u Požarevcu.

U svakoj Vašoj pjesmi spominje se neka 'ku*va'. Mnoge zanima, radi li se o jednoj ili više njih?

Više njih. Nije važno iz čijeg je života, bitna je situacija koja se događa na kraju.

Tijekom koncerta je bilo nekoliko obrada hitova Danijele Martinović. Hoće li doći do neke suradnje? S kime biste vi voljeli surađivati?

Ma došla bi u obzir, no neće ni ona, a nećemo ni mi. No, volio bih napraviti suradnju s Ivanom Banfić.

Album 'Pizda materina' objavili ste na internetu gdje su ga obožavatelji mogli besplatno skinuti. Kako smo čuli, album je potukao sve rekorde?

Tomac se time bavio, no skinut je negdje oko 25-30 tisuća puta, ali tko to može znati...

Par puta ste tijekom koncerta spomenuli da vam je ovo Vaš posljednji. Je li to istina?

Rekao sam da nam je zadnji koncert jer smo imali neke privatne situacije prije ovog nastupa, koje će možda rezultirati time da će ovo biti naš zadnji koncert jer smo se razišli, svatko ima neke svoje prohtjeve... Meni je žao, ali eto. Vidjet ćemo što će bend reći, hoće li se to riješiti na neki drugi način ili neće.

Nadamo se da će dečki izgladiti stvar te da neće nekoliko tisuća obožavatelja ostaviti u suzama...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook