Svaka čast

Brkovi odlaze u dijasporu! Čeka ih mega koncert

Brkovi (FOTO: Roberto Pavić) Brkovi (FOTO: Roberto Pavić)

Velik broj poziva iz Austrije i nekoliko svirki stvorili su već brojnu fan bazu Brkova u toj zemlji.

Zagrebačka punk-wellness mašina Brkovi dolaze 24. ožujka u bečki klub Pyramide na njihov najveći nastup u dijaspori dosad.

Pogledaj i ovo Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Ne odustaje od njih Rijetki izlazak jednog od najzgodnijih frajera na svijetu zasjenili njegovi jako čudni brkovi

Proteklih godina Brkovi bilježe povećan broj koncerata izvan naše regije pa su tako više puta nastupali u Irskoj, Engleskoj, Austriji, Njemačkoj, Rumunjskoj i Bugarskoj, a u sljedećim mjesecima put će ih navesti i u Češku (Brno) te ponovo u Beč. Velik broj poziva iz Austrije i nekoliko svirki stvorili su već brojnu fan bazu Brkova u toj zemlji, a početak prodaje ulaznica sugerira da se sprema njihov najbrojniji koncert u dijaspori.

Ova svirka dio je brojnih potvrđenih svirki Brkova u 2018. godini. Vikend pred nama vodi ih u ljubljanski Orto Bar, nakon kojeg slijede ožujska gostovanja u Kopru, Brnu, Beču, Kragujevcu i Staroj Pazovi. Puležani će Brkove slušati na Kastelu 28. travnja, a bikeri 12. svibnja u Slavonskom Brodu. Značajan broj dogovorenih koncerata bit će objavljen u sljedećim tjednima, a vrhunac godine već sad uplaniran je 20. listopada kada se vraćaju u, već jednom rasprodani, zagrebački Dom sportova.

Brkovi (FOTO: Roberto Pavić) Brkovi (FOTO: Roberto Pavić)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene