Miljenici hrvatske publike, britanski DJ duo Freemasons u petak, 22.veljače priređuju veliku house poslasticu u nedavno otvorenom zagrebačkom klubu Magic.

Galerija


Kada su započeli suradnju, Russell i njegov prijašnji bend “Phats & Small” su već iza sebe imali tri Top 10 hita, Brit Award i multimilijunsku prodaju hita “Turn Around”, dok je James Wiltshire radio s pop zvijezdama kao što su Donna Summer, Texas i Kylie Minogue. Danas su trenutno najbolji britanski remikseri, a radili su i s Beyonce, Shakirom, Jamiroquaiem, Michael Jacksonom, Faith Evans i mnogim drugim poznatim svjetskim zvijezdama. Ističu kako se uvijek vesele dolasku u Hrvatsku gdje ih uvijek iznova očara dobra energija publike te naravno domaći gastro specijaliteti. Freemasoni će po dolasku u Zagrebu biti ponuđeni domaćim štruklama i drugim zagrebačkim jelima.

Nedvojbeno je da će i ovog puta Freemasoni oduševiti mnoge njihovim najpoznatijim hitovima poput “Watchin’”, “Uninvited”, “Rain Down Love”, “Beliver”, "Love On My Mind" i mnogim drugim koji su uvijek visoko na svim glazbenim listama.

PR
PR

Osigurajte na vrijeme svoje mjesto na nezaboravnom i jedinstvenom house spektaklu koji priređuje Magic te osim u brojim glazbenim hitovima uživajte u modernom i skladnom interijeru te bogatom izboru svjetskih pića koji Magic čine klubom dosljednim svjetskih party destinacija.

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO Pogledajte novo izdanje najboljeg mjesta za ludi party! Slika nije dostupna West House reunion festival u Zagrebu