Stiže Gabrielle

Britanska glazbena diva gostuje u Hrvatskoj!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Britanska pjevačica Gabrielle gostovat će na tradicionalnim Rovinjskim noćima koje će se održati krajem kolovoza!

Prije koncerta u hvarskoj Venerandi 27. kolovoza, Gabrielle će razveseliti svojim najvećim hitovima sve posjetitelje istarskog Rovinja. Dvostrukoj dobitnici BRIT Awardsa bit će ovo drugi posjet našoj zemlji, a na radost svih domaćih obožavatelja koji su joj osvojili srce. Koncert će se održati 24. kolovoza.

The National u Šibeniku i vodič za SuperUho

Louisa Gabrielle Bobb je svjetsku karijeru započela 1993. godine svojim prvim singlom „Dreams“ koji je poharao svjetske top liste. Nakon toga izdaje uspješne singlove "Going Nowhere", "Give Me A Little More Time", "Walk on By" i "If You Ever" – duet s grupom East 17. Novi veliki uspjeh ostvaruje 2000. godine povratničkom pjesmom „Rise“ koja osvaja britansku top listu singlova, a istoimeni album osvaja britansku top listu albuma i ostaje na prvom mjestu tri tjedna. Koautor pjesme "Rise" bio je Bob Dylan, a u pjesmi su korišteni dijelovi iz Dylanova hita "Knockin' on Heaven's Door".

Nedugo nakon toga izdaje melankoličnu baladu „Out of Reach“ kao soundtrack filma „Bridget Jone's Diary“ te kolekcije najvećih hitova „Dreams Can Come True, Greatest Hits Vol. 1“. Nakon duže pauze i šest godina od posljednjeg albuma, prošle godine izdaje novi album "Now and Always: 20 Years of Dreaming", kompilacijski album kao spomen na 20 godina od prvog singla i ujedno velikog hita „Dreams“. Zanimljivo je istaknuti kako je pjevačica prije toga najavila dužu pauzu kako bi se posvetila majčinstvu, međutim, susreti i početak suradnje s producentima Syience (Beyoncé, Mary J. Blige) i Naughty Boy (Emelie Sandé) su je vratili u studio, na oduševljenje svih obožavatelja.

Novi, šesti studijski album se sastoji od dva diska na kojima su 34 pjesme, od čega sedam potpuno novih, među kojima i singl „Say Goodbye“.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene