Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Dubrovniku je sve spremno za sutrašnji veliki koncert Bryana Ferrryja. Na Stradunu je već postavljena velika pozornica, a sam glazbenik, u pratnji svojih sinova, obišao je grad. Legendarni glazbenik već je obećao vratiti se u Dubrovnik, kao turist, a najavio je kako će izgledati sutrašnji koncert.


Na Stradunu je već postavljena velika pozornica, a sam glazbenik, u pratnji svojih sinova, obišao je grad. Legendarni glazbenik Bryan Ferry već je obećao vratiti se u Dubrovnik, kao turist, a najavio je kako će izgledati sutrašnji koncert.

Vezani članci Pjevač Tom Jones (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Legendarni Tom Jones u Dubrovniku rasplesao 1000 sretnih obožavatelja: "On je seksi, jako seksi čovjek" Tom Jones (Foto: Getty Images) Legendarni glazbenik održati će koncert u Dubrovniku, od organizatora tražio samo jednu stvar

>> Bryan Ferry poziva sve u Dubrovnik na koncert 30. rujna povodom 100 godina Hotela Excelsior

'Poveo sam svoj "big band", mnogo instrumenata i mnogo glazbenih boja; neki su jazz svirači, jer smo lani snimili album "Jazz age". Time ćemo početi koncert, koji će se poslije pretvoriti u rock show', najavio je Brian.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook