Ljeto nije ljeto bez vrućeg plesnog latino hita, a najtoplije doba 2019. godine obilježit će pjesma “Vruće” koju su u jednom dahu snimili apsolutna slovenska zvijezda mlađe generacije Nika Zorjan, popularni teen idoli BQL i argentinski zavodnik očaravajućeg glasa Isaac Palma.

Galerija


Zaraznu pozitivnu energiju pjesme ovi su intrigantni mladi glazbenici prenijeli publici najzabavnijeg festivala u regiji – CMC festivala, a iz Vodica nastavljaju glazbenu turneju po čitavoj obali koja će se gibati u ritmu njihovog hita.

Vezani članci Sunčano i vruće (Patrik MacekPIXSELL) Padaju ovogodišnji rekordi: Meteorolozi izdali crveni alarm za većinu zemlje, a nakon vrućina stiže nam još jedna velika opasnost Sunčano i vruće (Slika. Matija HabljakPIXSELL) Upaljen Meteoalarm: Pred nama su velike vrućine i novi toplinski val, s temperaturama i do 40 stupnjeva

Provokativne stihove uvijek originalnog Nenada Ninčevića uglazbio je Raay čija je provjerena ekipa Raay Music-a zaslužna za najmoderniju produkciju koja ovu pjesmu diže na svjetski nivo. Za senzualni španjolski tekst krivac je Krešimir Tomec, a sjajni Neo Visuals osmislili su videospot u kojem se ljepota, mladenački zanos i ples savršeno uklapaju u opuštenu atmosferu ovog ultimativnog ljetnog hita.

Zanimljivo je da su BQL, Nika i Isaac svoje uspješne karijere počeli na slovenskoj inačici glazbenog TV showa “Supertalent” gdje su karizmom i talentom osvojili srca publike koja ih je i nakon završetka showa nastavila podržavati pa tako njihovi nastupi izazivaju euforiju, a videospotovi broje milijunske preglede.

Braća Rok i Anej nastupaju pod imenom BQL i pravi su fenomen u Sloveniji koju trese svojevrsna BQL manija. Isaac trenutno promovira hit duet "Šatori“ s popularnom grupom Vigor, a singlovi Nike Zorjan posljednjih su nekoliko godina obavezno u vrhu najemitiranijih slovenskih pjesama. Svi su dio uspješne produkcijske kuće Raay Music, nezaustavljivim tempom održavaju zajedničke koncerte koji su na glasu po fenomenalnoj atmosferi, a osim sličnog glazbenog ukusa veže ih veliko prijateljstvo.

Ronaldova Georgina plijenila pozornost u uskom kombinezonu, ali utakmicu je gledala podalje od njegove majke