Božo Vrećo
Božo Vrećo Foto: PR

Božo Vrećo je objavio novu pjesmu i spot "Saba", za koju kaže kako ju je napisao iz ljubavi prema svim ženama.


Božo Vrećo jedinstvena je pojava na ovim prostorima – neponovljiv, ekstravagantan i jednostavno svoj. „Saba” je njegov autorski iskorak u klupsku glazbu jer njegovo stvaralaštvo ne poznaje granice.

Vezani članci Maligani Maligani nastavljaju oduševljavati publiku novim singlom "Svi znaju“, glavnu glumicu za spot su pronašli na zanimljiv način Davor Čukelj Davor Čukelj novo je ime na glazbenoj sceni, a novim singlom i spotom poručuje: 'Ovdje sam i ovdje ostajem'

„Saba je pjesma koju sam napisao iz ljubavi prema svim ženama, mojim Muzama koje svaka na svoj način jesu Kraljice od Sabe. Ma kakvo vrijeme da je oko nas, ma kakav nemir i strah da je u nama, ma kakvo biće da je pokraj nas, žene imaju svoj kosmos ljubavi, nadnaravnu snagu da sve istrpe, sve nadjačaju i sve prebole, one su čuvarice boli, noćobdije tuge i same po sebi neprolazna Ljubav čiji sjaj ne jenjava”, poručio je Božo povodom nove pjesme.

Pjesma je rezultat suradnje i simbioze sa sjajnim sarajevskim dvojcem pod nazivom The Provincials, Edinom Gazićem i Adnanom Banjićem, s kojima je Božo uskladio fantastičnu glazbu, zvukove koje dvojac stvara i njegov glas – sve se proželo u pjesmi koju je Božo iz srca pustio van. Spot u režiji Dine Kadragića sniman je na tri sjajna lokaliteta, Počitelju, kuli Hercega Stjepana u Ljubuškom i na pješčanim piramidama u Foči.

„Tekst koji sam napisao nalikuje onima od prije par stotina godina i ta spona modernog i avangardnog s jedne i autentično tradicionalnog, mističnog i sakralnog s druge strane postao je pečat mog opusa i stvaranja i siguran sam da ćete se pronaći u njoj i voljeti je, jer tu samo čista ljubav ljubavlju progovara”, emotivan je Božo.

Kraljica od Sabe, Makeda ili Bilkis je ona koja je pred kralja Solomuna došla čistog srca, i baš takva kakva jest, potpuno slobodna i oslobođena pravila, dostojanstvena, dualna i posebna, kao biće i kao vladar, ona danas simbolizira kako biti svoji i ne biti robinje i robovi sistema i društva koje nameće svoja pravila.

„Slušajte sebe i svoju moć intuitivnog bića u vama, ono je jače od svih zala, ono je ljepše od svih zvjezdanih noći, nadrastite nemani oko vas i budite sinonim za slobodu, moja Saba”, poručio je Božo za kraj.

Više ne izgleda ovako: Slavko Sobin pokazao novi imidž, brzo su ga usporedili s nekoliko svjetskih zvijezda