Uz Vaterpoliste

Božićno druženje velikog srca u klubu Choice!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Obiteljski duh i božićno druženje brojni su Zagrepčani i njihovi gosti poklonili onima kojima je pomoć itekako potrebna

Malim herojima iz Krijesnice divimo se svakog dana, njihovoj snazi i ljubavi prema životu. Zato je zagrebački restoran i klub Choice božićnim partijem prikupio sredstva koja će olakšati rehabilitaciju djeci iz Udruge Krijesnica, udruge koja brine o djeci oboljeloj od malignih bolesti.

Pogledaj i ovo In Magazin: Cure humanitarke - 10 Bravo, bravo! Priča humanitarki iz Amsterdama: Upoznajte djevojke koje pomažu Zagrebu i Banovini!

Vaterpolisti u kampanji 'Hrvatska voli vaterpolo': 'Mi smo navikli biti 'goli''

'Drago mi je sudjelovati na ovakom partiju i drago mi je što su ljudi prepoznali značaj problema liječenja malignih bolesti i što su sve više osviješteni o poteškoćama s kojima se mi svakodnevno susrećemo. Ovakvim akcijama se pomaže financiranje rehabilitacijskih kampova koji pomažu u psihološkom oporavku djece nakon povratka s liječenja, daje im se prilika za što brži povratak u normalan život te daje poticaj za daljnji uspjeh u životu!', izjavio je član Udruge Krijesnica Mihael Severinac.

Na božićnom su se partiju uz grupu Joy zabavljali ambasadori akcije vaterpolisti HAVK Mladost Ante Vukičević i Marko Martinić, Kristijan Milaković sa suprugom Petrom, ali osobe iz društvenog života poput manekenke Ane Krpan, PR stručnjaka Mate Rončevića i brojni drugi. 'Iznimno mi je drago što sam svojim dolaskom mogao pomoći ovoj akciji koja je lijepa božićna priča. Divim se ovoj hrabroj djeci i njihovoj snazi. Oni su mi ispiracija i trebali bi nam biti svakodnevni uzori da i mi sami budemo što bolji sportaši i ljudi!', izjavio je ambasador akcije, vaterpolist Mladosti Ante Vukičević.

Restoran, lounge i klub Choice gostima nudi egzotičan izbor gastro specijaliteta, kombinirajući svježinu domaćih sastojaka i najbolje čuvanih recepata iz cijelog svijeta kako bi stvorili menu koji je jednostavno bez premca u okusu i raznolikosti.

Ukusna i profinjena jela naše kuhinje poslužuju se u romantičnom i ugodnom ambijentu a kako bi užitak bio potpun i kako bi sva osjetila bila zadovoljena. Night club Choice najbolji je izbor za zabavu koji je noćni život grada Zagreba podignuo na svjetsku razinu. Svakog petka očekuju nas nastupi grupe Joy koja vrhunskom live svirkom priređuje nezaboravne tulume, dok nas subotom očekuje party uz DJ-a.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene