Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan od naših najpoznatijih rock bendova, Prljavo Kazalište, održat će božićni koncert u sportskoj dvorani „Mladost“ u Karlovcu 26.12.2015!


Za kraj godine, nakon niza uspješnih koncerata diljem Hrvatske, čiji je vrhunac bio onaj na zagrebačkoj Šalati kojem je prisustovalo nevjerojatnih 9000 vjernih obožavatelja i koji je je obilježio 25 godina od „Zabranjenog koncerta“ na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, Prljavci su odabrali upravo Karlovac i odlučili počastiti svoje karlovačke obožavatelje sa nezaboravnim blagadanskim koncertom!

Pjesme koje su hrabrile narod i jačale ponos: 'Najvažnija je bila ta poruka, taj inat'

Vezani članci Slika nije dostupna 'MOŽDA SAM LOŠ SUPRUG, A DOBAR OTAC' Glazbenik progovorio o braku sa svojom Diane! Slika nije dostupna Mladen Bodalec: 'Početkom kolovoza očekuje me najveći izazov!'

Prljavo Kazalište su tvorci bezvremenskih hitova kao što su „Heroj ulice“, „Marina“, „Kiše jesenje“, „Lupi petama“ i „Mojoj majci“ koje će posjetitelji svih uzrasta pjevati na sav glas. Na sceni će im se pridružiti i nekoliko mladih, perspektivnih bendova iz Karlovca i okolice koji će dodatno užariti atmosferu.

Istražili smo: Tko su žene iz najpoznatijih ljubavnih pjesama?

Jedan od naših najpoznatijih bendova dolazi iz zagrebačke Dubrave i čine ga pjevač Mladen Bodalec, Jasenko Houra, Tihomir Fileš, Jurica Leikauff, Damir Lipošek i Dubravko Vorih, a njihove pjesme obožavane su već generacijama, od popularnog albuma „Crno – bijeli svijet“ koji je obilježio 80`te, do kultnih „Devedeseta“ i „Lupi petama“, te najnovijeg albuma, „Tajno ime.“

'Modern Talking' s prodanih 120 milijuna ploča su apsolutni rekorderi

Blagdanski koncert u karlovačkoj dvorani „Mladost“ još je jedna prilika da se za blagdane okupite sa ljudima koje najviše volite i proslavite uz najveće hitove Prljavog Kazališta!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook