Nova generacija (FOTO: Hit Produkcija)
Nova generacija (FOTO: Hit Produkcija)

Iza pjesme ‘Božić dolazi’ stoji autorski dvojac Igor Ivanović i Marko Vojvodić.


Ni tjedan dana, bilo je dovoljna da vas poznata mlada glazbena lica osvoje u potpunosti.
Prigodnom pjesmom i veselim video spotom ‘Božić dolazi’ u izdanju Hit Recordsa, Nova generacija, razveselila je i nasmijala fanove, ali donijela i jedan potpuno drugačiji Božić.

Iza Nove generacije, kriju se Marko Kutlić, Lu Jakelić, Dino Petrić, Lea Mijatović, Vedran Ljubenko, Igor Drvenkar, Nela Đinđić, Vjekoslav Ključarić, Matija Cvek, Eni Jurišić, Bruna Oberan, Jure Brkljača, Alen Đuras, David Temelkov i Mahkey.

Svatko od njih publici je poznat po svojim nastupima na malim ekranima, a ovom prvom zajedničkom izvedbom, malo je reći, oduševili su.

Dokaz tome je sedamdeset tisuća YouTube pregleda u četiri dana, te visoko peto mjesto u trendovima.

Pozitivnu energiju, međusobnu podršku i motivaciju, prožetu humorom i smijehom, ovo mlado društvo pretvorilo je u iznimno veselu pjesmu, koja na savršen način opisuje duh predstojećih blagdana.

'Oduševljeni smo reakcijama prvenstveno publike, ali i prijatelja. Nismo očekivali, ovako pozitivne komentare i zadovoljstvo, u tako malo vremena. Drago nam je vidjeti nasmijana lica ljudi, kada poslušaju pjesmu i pogledaju spot, jer to je dokaz da smo napravili dobar posao. To nam je ujedno i najveći poklon za Božić', ističe cijela ekipa.

Iza pjesme ‘Božić dolazi’ stoji autorski dvojac Igor Ivanović i Marko Vojvodić, ujedno zaslužni i za video spot snimljen u studiju Hit Recordsa, ovom prigodom istaknuli su, 'Čini nam se da već dugo nije bilo nove božićne pjesme, pa smo se upustili u avanturu i odlučili pozvati sve mlade izvođače s kojima surađujemo. Ujedno smo željeli pokazati koliko kvalitetnih i talentiranih mladih pjevača imamo. "Božić dolazi" vesela je pjesma, koja dočarava atmosferu blagdana.

Anja Alavanja očitala bukvicu svim ženama i dala dobar savjet, pa muževe nazvala grinčevima

I ovo se događa u crkvi: Nevjerojatna izvedba od koje biste se mogli naježiti, širi se internetom