Kantautorica i pjevačica Maya Sar nastupila je u Zagrebu, a to ste UŽIVO mogli pratiti samo na Dnevnik.hr-u!


Maya Sar u srijedu navečer nastupila je u Zagrebu, a na pozornici su joj se pridružili brojni glazbenici, njih čak 10!

Mayu mediji nazivaju i bosanskom Ninom Badrić, a kako zvuči može pogledati u videu!

Vezani članci Maska, ilustracija U Barceloni održan koncert za 5000 ljudi: U cijenu ulaznice uključeno testiranje na koronavirus i zaštitna maska Slika nije dostupna Maya Sar u listopadu u VIP Clubu!

>> Savršena Nina Badrić u savršenoj večeri - Odličan party za 100 godina!

S albuma 'Krive riječi' su se već istaknule pjesme 'Korake ti znam', s kojom je Maya Sar predstavljala Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu, potom 'Nespretno', kao i aktualni singl 'O meni nikom ne pričaj' na kojoj gostuje jedan od najboljih regionalnih instrumentalista te dugogodišnji član Parnog valjka – Marijan Brkić Brk. Osim Brkića, na albumu gostuje i naš cijenjeni jazz pijanist Matija Dedić. Gosti na vecerasnjem koncertu je Ivana Husar Mlinac i Marija Husar Rimac.

Kantautorica i pjevačica Maya Sar nedavno je objavila prvijenac 'Krive riječi' (Aquarius Records). Na albumu, koji donosi 12 pjesama, ova talentirana glazbenica radila je pune četiri godine pažljivo birajući suradnike. Zajedno s njima stvorila je pop album s primjesama r'n'b-a i jazza, podcrtan njenim nježnim, ženskim rukopisom, na kojem piše i pjeva o ljubavima, onim realnim i životnim.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook