Prisjetio se svega

Otkrio za čime žali: 'Popustio sam tamo gdje nisam trebao'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U emisiji se prisjetio i nekih najvažnijih događaja u svom životu.

'Reci mi' novi je singl Borisa Novkovića koji je pjevač predstavio sinoć u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju.

Pogledaj i ovo showbuzz Godina dana od smrti Luka Bulić ponovno zapjevao kao Kemal

Nakon male upale pluća, Boris se vraća koncertnim aktivnostima, a veliki koncert imat će 8. svibnja u dvorani Lisinski, uz pratnju Zagrebačke filharmonije. Uz filharmoničare, Borisa će pratiti i novi/stari band Dream project.

'Nakon višegodišnje suradnje s Noćnom stražom odlučio sam se za promjenu zvuka. Trajali smo nekih devet godina. Ova promjena dat će mi novi vjetar u leđa i profinjeniji zvuk što je publika već imala prilike čuti i svidjelo im se', poručuje Boris.

Prošlo je 45 godina otkad je Nada Abrus postala prepoznatljivo lice, najprije kao manekenka, a danas kao glumica.

U emisiji se prisjetio i nekih najvažnijih događaja u svom životu. 'Prvi puta sam markirao u školi zbog nogometa. Igrali smo sa suprotnom smjenom i morao sam odabrati, pa je ispalo markiranje', rekao je Boris koji među dva omiljena koncerta ubraja jedan od prvih 1988. godine na Šalati, te u Domu sportova uz gudače.

'Žalim u svojoj karijeri jedino to što nisam uvijek bio principijelan i što sam popustio tamo gdje nisam trebao', rekao je pjevač, kojem je neostvarena želja snimiti duet s nekim od preostalih Beatlesa.

'Bilo mi je neobično dobro kad sam svoju pjesmu prvi puta čuo na radiju, ali i nekako prirodno. Oduvijek sam osjećao da će to biti moj poziv', kaže Boris kojem prvi poljubac i nije bio tako sladak. 'Dogodio se u kinu i nije bilo nešto za pamćenje. U petom razredu odveo sam curu u dvoranu i gledali smo neki kung fu film', kaže Boris koji je svoje romantične osobine očito razvio malo kasnije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene