Boa i Ivana Kindl

VIDEO 25 godina nakon 'poljubaca' stigla je i nova verzija!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tijekom duge i plodne karijere grupa Boa iznjedrila je mnogo hitova.

Jedan od njih je i pjesma 'Svi tvoji poljupci' u originalu snimljena 1989. godine i objavljena na albumu 'Prvi val'. Sada je slušamo u novom izdanju!

Pogledaj i ovo showbuzz Poslušajte Boa posljednjim singlom s albuma 'Indigo' najavljuju nove glazbene izazove!

Ivana Kindl o pjesmi Woody - Postoji trosmislenost pjesme i ona se vidi u spotu pa tko skuži, skuži'

Izmijenjena i modernija verzija iste pjesme 'Svi tvoji poljupci', realizirana u suradnji s Ivanom Kindl, dobila je s njom novu energiju i senzibilitet. Na aktualnom albumu grupe Boa 'Indigo', Ivana se pojavljuje u dvije nove pjesme (Uspomena sna i Indigo) i dvije izvedbe uživo (Uspomena sna i Kao mir) .

Za pjesmu 'Svi tvoji poljupci 2014.' snimljen je i spot u režiji Filipa Dizdara. 'Suradnja s Ivanom od početka je krenula na najbolji mogući način. Dobili smo i prostora i vremena da maksimalno iskoristimo tu odličnu kemiju koja nas je sve pomalo iznenadila. Za promociju singla i videa „Uspomena sna“ dogovoren je kraći nastup i jedna od pjesama koju smo pripremili s Ivanom bila je „Svi tvoji poljupci“ i to je tako dobro ispalo da smo je morali snimiti u studiju i dati našoj publici priliku da, nadamo se, uživaju koliko i mi', komentira Boa.

Spot je sniman na dvije lokacije: na prostoru Kulturnog centra 'Medika' i na rascvjetanoj Maksimirskoj livadi. Ideja redatelja Filipa Dizdara bila je spot učiniti fotografski snažnim i punim raznih boja i, ono što je najbitnije, da nosi dinamiku pjesme. 'Ovo je moja treća suradnja s dečkima iz Boe i Ivanom Kindl pa nam je snimanje spotova zajedno jako poznata stvar, te je stoga snimanje prošlo jako opušteno i zabavno', zadovoljno komentira Filip.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene