Dubrovački je Culture club Revelin za blagdane pripremio stvarno atraktivan program.


Na Badnjak će nastupiti jedan od trenutačno najpopularnijih pjevača u zemlji, Ivan Zak. Bit će to promocija njegova, ove godine objavljenog albuma, “Usne varane”, ali i prigoda da publika čuje sve njegove veće hitove. Ovih dana aktualan je video spot za novi singl, “Ne pitaš za mene”, koji ruši rekorde gledanosti, a Ivan najavljuje da će i tu pjesmu izvesti u Revelinu:

Vezani članci Gabrielle Union (Foto: Profimedia) Holivudska glumica tvrdi da nikad nije doživjela više mržnje nego u Dubrovniku, opisala je traumatično iskustvo na koje je reagirao i dubrovački gradonačelnik Ilustracija (Foto: Getty Images) Serijski lopov krao po kamp-kućicama u Dubrovniku: Policija pronašla tek dio novca

“Badnjak i Božić su tradicionalno za obitelj, ali sretan sam što ću ga provesti u najljepšem gradu na svijetu s mojom publikom. Čujem da će, osim Dubrovčana, u Revelinu biti gosti sa svih strana Hrvatske i regije, pa će koncert biti velika fešta”, poručio je Zak.

Na Božić u Revelin stiže jedan od najpopularnijih hrvatskih pjevača svih vremena, nesuđeni predsjednik Republike i saborski zastupnik, neponovljivi Siniša Vuco. Ova vijest mnogima će biti jamstvo da će božićnu večer provesti uzdignutih ruku, glasno pjevajući Vucine hitove "Volim piti i ljubiti", "Crna ženo", "Tražena si roba u gradu", "Rajske kočije", "Podigla me iz pepela" i ostale. Osim toga, Vuco će po prvi puta promovirati novi album, ‘Duplo stariji’, koji će biti objavljen upravo ovih blagdanskih dana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook