Nikako ne propustite

Blagdani u revelinu: Zak na Badnjak, Vuco na Božić

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dubrovački je Culture club Revelin za blagdane pripremio stvarno atraktivan program.

Na Badnjak će nastupiti jedan od trenutačno najpopularnijih pjevača u zemlji, Ivan Zak. Bit će to promocija njegova, ove godine objavljenog albuma, “Usne varane”, ali i prigoda da publika čuje sve njegove veće hitove. Ovih dana aktualan je video spot za novi singl, “Ne pitaš za mene”, koji ruši rekorde gledanosti, a Ivan najavljuje da će i tu pjesmu izvesti u Revelinu:

Pogledaj i ovo showbuzz Ne propustite CC Revelin poziva na veliku proslavu pobjede nad Španjolskom

“Badnjak i Božić su tradicionalno za obitelj, ali sretan sam što ću ga provesti u najljepšem gradu na svijetu s mojom publikom. Čujem da će, osim Dubrovčana, u Revelinu biti gosti sa svih strana Hrvatske i regije, pa će koncert biti velika fešta”, poručio je Zak.

Na Božić u Revelin stiže jedan od najpopularnijih hrvatskih pjevača svih vremena, nesuđeni predsjednik Republike i saborski zastupnik, neponovljivi Siniša Vuco. Ova vijest mnogima će biti jamstvo da će božićnu večer provesti uzdignutih ruku, glasno pjevajući Vucine hitove "Volim piti i ljubiti", "Crna ženo", "Tražena si roba u gradu", "Rajske kočije", "Podigla me iz pepela" i ostale. Osim toga, Vuco će po prvi puta promovirati novi album, ‘Duplo stariji’, koji će biti objavljen upravo ovih blagdanskih dana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene