BIPA FASHION.HR

ANĐA MARIĆ BLISTA Odavno je nismo vidjeli u ovakvom izdanju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zoran Aragović najavio je Cruise Collection, gdje će dominirati prugice.

Da mornarske prugice ne moraju uvijek biti plave, pokazat će u svojoj novoj kolekciji, koju će predstaviti na BIPA FASHION.HR-u Cruise Collection, dizajner Zoran Aragović. Njegova BiteMyStyle cruise kolekcija u prepoznatljivom je stilu, bogatog kolorita s prugicama u svim varijacijama.

Pogledaj i ovo Ana Maria Ricov (Foto: PR) Zadnja večer Finale Bipa FASHION.HR-a obilježile revije poznatih modnih dizajnera i jedno posebno slavlje na pisti

Ako je suditi po Zoranu Aragoviću, ljetni hit bit će upečatljivi neon u žutoj, zelenoj i rozoj boji. Klasična mornarska priča tako je dobila svjež i drugačiji dizajnerski potpis, a kako je najbolje kombinirati njegove cruise komade prve su isprobale ambasadorice brenda BiteMyStyle: Anđa Marić, Lorena Nosić i nova pjevačica grupe Detour Gina Viktorija Damjanović.

U klasičnoj dnevnoj ljetnoj priči novi komadi savršeno su se uklopili, a cijela kolekcija izrazito je razigrana. Dominiraju casual nosivi komadi i to primarno haljine, od onih u sportskoj varijanti s kapuljačom do onih romantičnih s volanima u mini ili uvijek aktualnoj maksi dužini. Kroz cijelu se kolekciju dominantno provlači bijela boja nadopunjena žutom, tirkiznom i rozom, a modeli su izrađeni od pamuka, viskoze te bijelog neoprena kojeg dizajner već nekoliko sezona koristi u svojim kolekcijama.

Cruise kolekciju Aragović je upotpunio i s nekoliko modela kupaćih kostima među kojima će biti jednodijelni krojevi ali i dvodijelni, ukrašeni romantičnim volanima. 'Ovo ljeto zamišljam vrlo ležerno, opuštajuće u odjeći bogatih boja koja ne sputava u ljetnim aktivnostima i koja je prije svega vrlo praktična i udobna za tople dane', najavljuje Zoran Aragović.

Revija BiteMyStyle na rasporedu je 27. lipnja, druge večeri BIPA FASHION.HR Cruise Collection, koji se ove sezone prvi put odvija na prekrasnom platou Gradec Galerije Klovićevi dvori.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene