Zoran Aragović najavio je Cruise Collection, gdje će dominirati prugice.


Da mornarske prugice ne moraju uvijek biti plave, pokazat će u svojoj novoj kolekciji, koju će predstaviti na BIPA FASHION.HR-u Cruise Collection, dizajner Zoran Aragović. Njegova BiteMyStyle cruise kolekcija u prepoznatljivom je stilu, bogatog kolorita s prugicama u svim varijacijama.

Vezani članci Nova sezona Bipa Fashion.hr-a je pred vratima (Foto: Dnevnik.hr) Zavirili smo u radionice domaćih dizajnera: Otkrivamo vam trendove za novu sezonu! BIPA Fashion.hr - Poznati (Foto: PR) - 6 Zgodna Ella zablistala na događaju sezone: Cijela plejada poznatih Hrvatica u prvim redovima

Ako je suditi po Zoranu Aragoviću, ljetni hit bit će upečatljivi neon u žutoj, zelenoj i rozoj boji. Klasična mornarska priča tako je dobila svjež i drugačiji dizajnerski potpis, a kako je najbolje kombinirati njegove cruise komade prve su isprobale ambasadorice brenda BiteMyStyle: Anđa Marić, Lorena Nosić i nova pjevačica grupe Detour Gina Viktorija Damjanović.

U klasičnoj dnevnoj ljetnoj priči novi komadi savršeno su se uklopili, a cijela kolekcija izrazito je razigrana. Dominiraju casual nosivi komadi i to primarno haljine, od onih u sportskoj varijanti s kapuljačom do onih romantičnih s volanima u mini ili uvijek aktualnoj maksi dužini. Kroz cijelu se kolekciju dominantno provlači bijela boja nadopunjena žutom, tirkiznom i rozom, a modeli su izrađeni od pamuka, viskoze te bijelog neoprena kojeg dizajner već nekoliko sezona koristi u svojim kolekcijama.

Cruise kolekciju Aragović je upotpunio i s nekoliko modela kupaćih kostima među kojima će biti jednodijelni krojevi ali i dvodijelni, ukrašeni romantičnim volanima. 'Ovo ljeto zamišljam vrlo ležerno, opuštajuće u odjeći bogatih boja koja ne sputava u ljetnim aktivnostima i koja je prije svega vrlo praktična i udobna za tople dane', najavljuje Zoran Aragović.

Revija BiteMyStyle na rasporedu je 27. lipnja, druge večeri BIPA FASHION.HR Cruise Collection, koji se ove sezone prvi put odvija na prekrasnom platou Gradec Galerije Klovićevi dvori.