novitet

BIPA FASHION.HR udružuje snage s regijom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Riječ je o inicijativi koja će povezati modne scene, a najboljim regionalnim dizajnerima omogućiti predstavljanje svjetskoj modnoj eliti.

Već uobičajeno, koncem ožujka, najveći paviljon Zagrebačkog velesajma ugostit će najbolje od hrvatske mode u sklopu nove, 24. sezone BIPA FASHION.HR-a. Bogat modni program, inovativna produkcijska rješenja, najnoviji beauty & hair trendovi, i najutjecajnija imena iz svijeta mode i medija, predstavit će najnovije proljetne trendove.

Pogledaj i ovo Bipa Fashion.hr - 12 govorili o budućnosti Razgovori o modi FASHION TALKS otvorili 30. Bipa Fashion.hr

Također, kao najveći hrvatski tjedan mode i lokomotiva mnogih projekata na domaćoj modnoj sceni, BIPA FASHION.HR udružuje snage sa svim vodećim tjednima mode u Srbiji, Sloveniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini te Makedoniji. Riječ je o inicijativi koja će povezati modne scene, otvoriti dijalog među njenim akterima, a najboljim regionalnim dizajnerima omogućiti predstavljanje svjetskoj modnoj eliti u sklopu London Fashion Weeka nadolazeće jeseni.

Ove sezone, u najvećem paviljonu Zagrebačkog velesajma, očekuje se više od 4 tisuće ljubitelja mode koji će od 29. ožujka do 01. travnja imati priliku uživati u dvije večeri samostalnih revija poznatih dizajnerskih imena, te više od 10 brandova koji će nastupiti u službenom programu hrvatskog tjedna mode. Najnovije kolekcije ove sezone predstavit će dobro poznata dizajnerska imena Ivica Skoko, Robert Sever, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina Design, Obekei, Coded Edge, a prvi će put u sklopu BIPA FASHION.HR.a nastupiti Arileo, Luka, Klisab, Anthony Avangard, Mirjana Klepić i Yuniku.

„Svaka nova sezona za nas predstavlja veliki izazov, te više nego ikad osjećamo odgovornost da ispunimo naš cilj, a to je da dizajnerima osigurati najbolji produkcijski i kreativni okvir na tržištu za predstavljanje njihovih kolekcija. Ponosan sam jer na veliku pistu tjedna mode, osim poznatih dizajnera, koje naša publika poznaje od ranije, stupaju i neka nova dizajnerska imena koja će u projekt unijeti svježinu i novu energiju. Također, posljednjih nekoliko mjeseci intenzivno radimo i na otvaranju vrata našim dizajnerima prema globalnim centrima mode, i posebno se radujem izazovima koji nas i na tom putu čekaju,“ izjavio je Vinko Filipić, direktor i osnivač FASHION.HR-a.

Već sedmu sezonu zaredom nastavlja se suradnja s drogerijskim lancem BIPA, dugogodišnjim partnerom u stvaranju najveće modne priče u regiji, koja iz sezone u sezonu potvrđuje svoj značaj. Predstavljajući najnovije trendove u ljepoti i make upu koji neizostavno idu u korak s najnovijim modnim trendovima, BIPA se pozicionirala kao ambasador koji pruža podršku hrvatskoj modnoj sceni te se na jedinstven način obraća novoj generaciji žena. Poruka ove suradnje je jasna: kako trendove s modnih pista prenijeti u svakodnevni život i inspirirati žene da pri vlastitim odabirima cijene kreativnost i individualnost.
A kreativnost i individualnost najbolje će ocijeniti modna publika i mediji jer svake sezone BIPA FASHION.HR okuplja više od 200 akreditiranih predstavnika medija. Prostor paviljona 5 Zagrebačkog velesajma na više od 4000 metara kvadratnih i ove sezone otvorit će vrata najvećim ljubiteljima mode.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene