BIPA FASHION.HR Cruise Collection priprema Modno iznenađenje na Gornjem gradu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je dvije godine najljepši zagrebački park bio domaćin najveće ljetne modne manifestacije, cruise pista seli se na prekrasni Gornji grad.

Jedan od najljepših pogleda na Zagreb, proteže se s platoa Gradec ispred Galerije Klovićevi dvori, koji okružen prekrasnim arhitektonskim zdanjima, pruža dojam privatnosti i ekskluzivnosti savršen za ovaj modni događaj. BIPA FASHION.HR Cruise Collection održat će se 26. i 27. lipnja na Gradecu, gdje će svoje cruise kolekcije predstaviti poznati hrvatski dizajneri: ELFS, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Martina Felja, Krie design i Robert Sever.

Pogledaj i ovo Bipa Fashion.hr - 12 govorili o budućnosti Razgovori o modi FASHION TALKS otvorili 30. Bipa Fashion.hr

Svake sezone ljetno izdanje tjedna mode oduševljava posjetitelje egzotičnim lokacijama poput Zlatnog rata ili romantičnom kulisom zagrebačkog Tomislavca. Ove sezone BIPA FASHION.HR Cruise Collection priprema jedinstvenu modnu priču na jednoj od najljepših zagrebačkih povijesnih lokacija. Spoj prekrasne arhitekture, čarobnog pogleda na donjogradske krovove i tajnovitih priča koje prate skrivena dvorišta Gornjeg grada, odlična su kulisa za idilično modno cruise izdanje.

Tradicionalni White party by Perwoll, koji svake sezone garantira odličnu zabavu, održat će se u nedjelju, povodom otvorenja, u atriju Galerije Klovićevi dvori.
„Zagreb obiluje lokacijama koje su toliko zanimljive da mogu bez problema poslužiti kao modna pista. Mnoge od njih smo u proteklim godinama mogli vidjeti u našoj produkciji, a nakon što smo posljednje dvije godine predstavljali cruise kolekcije na prekrasnom i nezaboravnom Tomislavcu, ove smo godine odlučili iskoristiti tu posebnu, mističnu atmosferu Gornjeg grada kako bismo publici pružili vrhunski doživljaj i odličnu modnu priču”, izjavio je Vinko Filipić, direktor i osnivač FASHION.HR-a.

U sklopu BIPA FASHION.HR Cruise Collection po prvi će se put predstaviti i deset mladih dizajnera koji su ušli u polufinale velikog regionalnog natječaja za najbolje mlade dizajnere Fashion Incubator. Stručni žiri među prijavljenim mladim talentima, izabrat će najbolje, koji će pokazati svoje modele u sklopu prve večeri BIPA FASHION.HR Cruise Collection, a samo najbolji idu u finale gdje se bore za titulu najboljeg mladog dizajnera by Perwoll te osvajaju pravo nastupa na BIPA FASHION.HR-u.

Svježina koju donose kolekcije mladih dizajnera, te dugo iščekivane cruise kolekcije dobro poznatih dizajnerskih imena obilježit će još jedno izdanje BIPA FASHION.HR-a koje se odvija pod pokroviteljstvom Grada Zagreba.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene