Sjajna stvar

Osjetite entuzijazam i strast Ivice Olića i Nikice Jelavića

Biotrening (FOTO: PR) Biotrening (FOTO: PR)

Pišemo novo poglavlje namijenjeno kvaliteti života. Hrvatska je dobila najsuvremeniji centar zdravlja i tjelesne forme, dosad neviđen u ovom dijelu Europe. Vode ga vrhunski stručnjaci iz područja kineziologije, medicine, fizioterapije, psihologije i nutricionizma.

Predstavljamo Vašu (r)evoluciju u Biotrening centru zdravlja i tjelesne forme. Ona počinje od idućeg tjedna u prostoru koji se prostire na više od 1800 m2, u koji je uklopljena najnovija svjetska tehnologija koja će na trenutke dati osjećaj boravka u nekom futurističkom prostoru prvog kata Kvaternik plaze u Maksimirskoj 8. Pomislit ćemo da se nalazimo u vremenu koje je ispred nas, no stručni tim vraća nas u sadašnjost i našem tijelu daje novo iskustvo koje će nam ubrzo postati svakodnevnica.

Svoj entuzijazam i strast u Biotrening Centar ugradili su proslavljeni nogometni reprezentativci Ivica Olić i Nikica Jelavić, kojima su partneri najpoznatiji hrvatski stručnjaci iz svijeta kineziologije predvođeni prof. dr. sc. Igorom Jukićem, doc. dr. sc. Lukom Milanovićem te dr. sc. Ivanom Krakanom. Iza njih je rad s hrvatskom nogometnom i košarkaškom reprezentacijom te generacijama olimpijaca i vrhunskih hrvatskih i inozemnih sportaša.

Pogledaj i ovo showbuzz 12 godina braka Natalie Olić: 'Ivica me osvojio svojom dobrotom'

Biotrening (FOTO: PR) Biotrening (FOTO: PR)

Uređenje ovog jedinstvenog centra moralo je zadovoljiti najnovije svjetske standarde koji prate sinergiju više znanosti uključenih u brigu za čovjekovo zdravlje i kvalitetu života. Prostrana recepcija odaje dojam ulaska u futuristički laboratorij znanja. Centar se sastoji se od dva dijela, prvi dio je vezan uz zdravlje, a drugi uz tjelesnu formu. Osoba koja dođe u Biotrening centar ima priliku dobiti kompletnu uslugu vezanu za um i tijelo, a da pri tome ne napušta Centar. Poseban doprinos kvaliteti usluge Centra daju Poliklinika, Nutrilife centar, vodeća hrvatska tvrtka za nutricionističke usluge i Mentalni trening, međunarodno priznata tvrtka za psihološke usluge.

Cijeli je centar povezan dugačkim inspirativnim hodnikom iz kojeg se ulazi u dvorane za grupne treninge, treninge rekreativaca i svih zaljubljenika u tjelesno vježbanje, plesne i aerobne treninge, yogu i pilates te cycling dvoranu. Svi su prostori opremljeni vrhunskim trenažerima i suvremenom tehničkom opremom. U sklopu Centra postoji i Ladies only dvorana namjenjena samo ženama koje same ili s trenerima mogu u intimnom okruženju napraviti trening. Ujedno, tijekom vježbanja se pruža i pogled na grad, budući da su sve dvorane u staklu.

Biotrening (FOTO: PR) Biotrening (FOTO: PR)

U samom srcu Centra nalazi se Poliklinika Biotrening koja će biti specijalizirana za ortopediju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju te fizikalnu terapiju. Rješavat će se tegobe lokomotornog sustava kod sportaša, ali i kod ljudi koji imaju problema zbog sjedilačkog načina života koji loše utječe na sustave kretanja, odnosno kralježnicu, zglobove i mišiće. Osim integralne dijagnostike tjelesne forme, Biotrening Lab će biti inkubator novih znanja za unapređenje zdravlja te tjelesne i mentalne forme klijenata Biotrening centra.

Sve usluge Biotrening centra utemeljene su na znanstvenim dokazima i velikom praktičnom iskustvu njegovih stručnjaka, a pristup klijentima je naglašeno personaliziran. Usluga u Biotrening centru je usmjerena na ljudski pokret. Pokret za zdravlje. Pokret za tjelesnu i mentalnu formu. Konačno, pokret za uspjeh i sreću.

Biotrening (FOTO: PR) Biotrening (FOTO: PR)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene