Bila noć Hajduka

Miss Grdić i Miss Lumbar završile u donjem rublju na 'Biloj noći'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Društvo prijatelja HNK Hajduk Split - Osijek organiziralo je tradicionalnu osječku 'BILU NOĆ HAJDUKA'.

Bila noć Hajduka, kojim se ujedno obilježava 103. rođendan Hajduka, u okolici Osijeka se održava već 46. godinu zaredom. Program u Termiji vodili su osječka glumica i kći nekadašnjeg igrača Hajduka Ivana Gudelj i Denis Šabić, a goste su zabavljali Alen Nižetić, Ivo Amulić, Mia Kordić, Quattro Band Osijek i Klapa Zrinski, uz koje je pjevala i plesala čitava dvorana, a tamburica se sjajno uklopila u večer.

Pogledaj i ovo showbuzz Hot, hot, hot! Aleks u toplesu: Otkrila bujne grudi!

Baš kao i Miroslav Kićo Slabinac, koji je za vrijeme nastupa priznao kako je u njegovu osječkom susjedstvu bilo puno Dalmatinaca pa je uz njih počeo navijati za Hajduk, a nekada je bio dobar prijatelj s legendarnim Bajdom Vukasom.

David Beckham postao 'kućanica'

U sklopu glazbeno-scenskog bila je organizirana i tradicionalna modna revija s pobjednicama izbora ljepote, koje su uljepšale ovu večer sa svoja tri izlaska. Poglede svih prisutnih, najviše su mamile atraktivne manekenke, Miss Hrvatske 2003. Aleksandra Grdić i Kristina Lumbar, Miss Supermodel International 2013 .

Fešta je uistinu bila fešta, posljednji su gosti hotel napustili u sedam sati ujutro, a velika dvorana Termije bila je pretijesna da primi sve navijače i prijatelje splitskih “bilih”, ali i one željne dobrog provoda, zabave, dalmatinske spize i svega ostaloga što “Bila noć” donosi.

Bili su tamo i navijači, simpatizeri i prijatelji splitskog kluba iz cijele Slavonije, Splita, Zagreba, a došla je i predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević Ruža Tomašić, događaju su bili prisutni i Pero Ćorić, Mario Galić, Denis Bevadna i zamjenik predsjednice prof. Ivan Tepeš.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene