Mlada pjevačica Beta Sudar se našalila da je prije snimanja videospota s Darijem Marčacom za svaki slučaj uplatila osiguranje od ozljede.

Galerija


"Doviđenja tugo“ najnoviji je singl 21-godišnje pjevačice Bete Sudar koja je na snimanju uzbudljivog videospota pokazala da se ne boji adrenalinskih izazova. Skok s nekoliko metara visine, akrobacije na trampolinu i zastrašujući doživljaj virtualne stvarnosti Beta je odradila poput prave kaskaderke, a početni strah odagnao je njen partner u spotu, najpopularnija hrvatska Tik Tok zvijezda Dario Marčac čije doživljaje putem društvenih mreža svakodnevno prati 500 tisuća obožavatelja.

Vezani članci Dora (FOTO: Pixell) Gledatelji komentiraju Doru na društvenim mrežama: ''Roko je zaista bio najbolji'' Roko Blažević (FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL) Hrvatska je odabrala pjesmu za Eurosong: Roko Blažević osvojio je i žiri i publiku

"Prije snimanja sam za svaki slučaj uplatila osiguranje od ozljede jer ludiranju mene i Darija nije bilo kraja, skroz smo podjetinjili. Šalu na stranu, ne sjećam se kad sam se toliko naskakala, moj frizer Božo morao je svako malo intervenirati, a ja sam shvatila važnost svih pretrčanih kilometara jer bez dobre forme ne bih izdržala taj zahtjevni tempo. Oduševljena sam spotom, savršeno dočarava dinamičnost pjesme i jedva čekam da ga vidite.“

Veselu plesnu atmosferu pjesme koju je za Betu napisao i producirao Predrag Martinjak Peggy dodatno je naglasila nesvakidašnja lokacija snimanja videa u režiji Izoom produkcije - entertainment centar Amazinga gdje i odrasli ljudi opet postaju zaigrana djeca, a tuzi glasno kažu: "Doviđenja!". 

Za Betin atraktivan styling zaslužni su uvijek originalni Frizerski studio Božo, vizažistica Karla Lalić te sportska modna marka Brazil FIT Hrvatska.

"Doviđenja tugo“ Betin je šesti singl koji će se zajedno s „U mislima“, "Voli, ne voli“, "Don't give up“, dueta s Rokom Vuškovićem "Ima boljih“ te "Ja sam ta“ naći na njezinu prvom albumu na kojemu vrijedno radi.

Sve novosti o Beti pratite na njenim društevnim mrežama –
Facebooku http://facebook.com/BetaSudarOfficial ,Instagramu http://instagram.com/Beta_Sudar i Tik Toku https://www.tiktok.com/@betasudar