U srijedu 29. svibnja 2013. Zagreb poziva sve građane na proslavu Dana Grada Zagreba!


Velika proslava Dana Grada Zagreba obilježiti će se raznovrsnim kulturno-zabavnim sadržajima, a okruniti tradicionalnim svečanim koncertom Zagrebačke filharmonije na prostoru novoizgrađenih fontana.

Vezani članci Jelica i Vladimir Ciglenečki Nisu mogli čekati novi zakon, u obnovu kuće krenuli sami: "Oni ne razumiju što proživljavamo" Milan Bandić Zagrebački holding nabavlja nove automobile vrijedne 16,6 milijuna kuna: Među njima Mercedes E klase, Audi A6, BMW 5...

Druženje počinje od 17h, a u 20.30 sati počinje svečani koncertom Zagrebačke filharmonije na otvorenom - time će se zaokružiti zajednička proslavu u čast Zagrebu 'Gradu na dar'.

>> Bandić: 'Fontane su projekt vizionara, poput Eiffelovog tornja u Parizu'

Zagrebačka filharmonija će pod ravnanjem maestra Ive Lipanovića, uz solističke nastupe sopranistice Valentine Fijačko i tenora Tomislava Mužeka izvesti najljepše operne arije i valcere iz Verdijeva Nabucca i Rigoletta, Leharove Zemlje smješka i Veselih udovica, Simfonijsko kolo Jakova Gotovca, Jelačić marš Johanna Straussa i mnoge druge…

Koncert, kao i svi programi 29. svibnja u prostoru novoizgrađenih fontana, poklon su građanima Zagreba povodom Dana Grada te su u potpunosti besplatni! (U slučaju lošeg vremena koncert će se održati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog).

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook