Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedini dvojac na Hrvatskoj glazbenoj pozornici, Berny & Taz Soldo djeluju tek godinu dana, a iza sebe imaju nacionalni hit 'Udala se nikad' nije' koji u ovome trenutku broji preko 1.500.000 pregleda!


Dvojac Berny & Taz Soldo definitivno je nešto novo na Hrvatskoj estradi. U moru novih izvođača koji se svakodnevno pojavljuju, ova dva imena su uspjela napraviti nešto što nije pošlo za rukom ni mnogim njihovim starijim glazbenim kolegama.

>> Tamburica se vratila u klubove - izgurala turbofolk!

Na svoj prvi zajednički singl privukli su 1,500.000 pregleda, što je zaista velika brojka. Zanimljivo je i to što pjesme stvaraju uglavnom online, naime Berny živi u Slavoniji, točnije Novoj Gradiški, dok je Taz Soldo rođeni Hercegovac s trenutnom adresom u Reuntlingenu.

"Zaista ne znam od kud nam snage i volje bezbroj puta poslati vokale i miks preko interneta da bi došli do finalne verzije pjesme. Znam samo da svaki put kad završimo snimanje ili spota ili singla kažemo da više nećemo nikad snimati ovako online" kroz smijeh se našalio Berny.

Dvojac je 3 puta za redom osvajao festival Melodije Mostara, zajedno s Gazdama odnjeli su nagradu za jednu od najslušanijih pjesama "Festivala pjesme i Graševine Kutjevo".Ovoga puta donosimo Vam novi singl ovog "online" dvojca. "Zaustavite vrijeme" naslov je pjesme s kojom će se dečki predstaviti na ovogodišnjem "Festivalu pjesme i graševine" u Kutjevu 31.05.2013. "Singl je izašao zajedno s video spotom, jer danas više nema smisla plasirati nešto što nema svoju popratnu video priču. Sjećam se da smo na snimanju u jednoj od vila naišli na namještaj iz Titine rezidencije. Mi smo valjda jedini koji su snimali na starim stolicama a u pauzama se odmarali na Titinom namještaju vrijednom milijune." izjavljuje Berny. Vezani članci Andrej Plenković Plenković predstavio predizborni spot HDZ-a i najavio: "Osigurat ćemo 100.000 novih radnih mjesta" HTZ pokrenuo kampanju na društvenim mrežama Kako vam se sviđa novi spot turističke zajednice? ''Vaš dom dovodimo u Hrvatsku''

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook