nešto drugačije

Bend 'Široke ulice' poslušajte u akustičnoj verziji u Zagrebu i Rijeci

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Početak akusticiranja u Rockmarku je u 19 sati, a ulaz je slobodan!

Nakon koncertne promocije albuma u zagrebačkoj Tvornici kulture, Široke ulice će svoj debitantski album „Bijesni Dylan“predstaviti u utorak 17. veljače u sklopu akustičnog serijala "Akustika“.

Pogledaj i ovo showbuzz Svaka čast POMELI KONKURENCIJU Domaći dečki postigli nevjerojatan uspjeh

Rock zvuk pokorio metropolu – Pavel i Psihomodo Pop započeli ovogodišnje koncerte!

Ujedno će to biti njihov prvi susret na malenoj drvenoj pozornici zagrebačke glazbene knjižare Rockmark, a već tjedan dana kasnije, u istom izdanju, predstavit će se i pred riječkom publikom u Tunelu. Vokal Filip Komadina, bubnjar Marko Balenović, basist Ivan Cottiero i Borna Ocvirk, široj su se publici predstavili prije skoro godinu dana pod umjetničkim imenom Široke ulice. U samom početku momci su neke od svojih prvih pjesama snimili uz pomoć mladih producenata Filipa Packa i Luke Logožara u slovenskom SAE institutu, nakon čega je uslijedio i diskografski ugovor s Menartom te prvi singl „Sve je u redu“. Za spomenuti singl snimljen je i prateći videospot, uz pomoć Dejana Vranjanina, koji je zaslužan i za video za njihov drugi singl, pjesmu „Sunce je došlo“.

 

Tijekom ljeta prošle godine četvorka je započela i s radom na albumu prvijencu, kojega su krajem rujna uspješno priveli kraju. Dva mjeseca kasnije, bend je napunio Mali pogon zagrebačke Tvornice kulture i uživo predstavio svoj prvi nosač zvuka – „Bijesni Dylan“,
najavljen singlom „Sviraj rani rock'n'roll“.

Kako „Bijesni Dylan“ zvuči u akustičnoj verziji ne propustite poslušati 17. veljače u Rockmarku ili 24.02. u riječkom Tunelu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene