Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poznati sastav ima novi hit kojim su oduševili publiku.


Nakon što su dva i pol mjeseca bili najprodavaniji album u Hrvatskoj, čvrsto držeći prvo mjesto HDU jedinstvene liste prodaje, na kojoj se još uvijek drže jako visoko, Begini izlaze sa sedmim singlom s aktualnog albuma 'Za sve moje bivše'.

Vezani članci Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Holivudski glumac u šoku nakon poteza novopečene supruge: "Učinila je to bez imalo razmišljanja" Slika nije dostupna Internet ima novu zabavu: Nitko, ali baš nitko ne može izgovoriti njegovo ime i prezime

Ivan Zak je autor teksta i glazbe pjesme 'Prezime', a za video spot se pobrinuo Cinemtix Studio.

Za našim tamburašima luduju i Slovenke!

Video spot ovog puta dolazi u nešto drugačijem izdanju od prethodnih jer je sniman za vrijeme velikog koncerta u slovenskoj koncertnoj dvorani Tivoli. S obzirom na veliku podršku svojih obožavatelja, članovi Begina odlučili su da je došlo vrijeme da i oni budu dio njihovog novog albuma te su im na ovaj način zahvalili na nesebičnoj odanosti.

'Jako smo ponosni što se album tako dobro prodaje i što su sve pjesme tako lijepo zaživjele među fanovima! To najbolje vidimo na terenu - zaredali su se nastup za nastupom, i iskreno, nemamo predaha. A čini se, ni naša publika jer na koncertima, od prve do zadnje, oni pjevaju s nama u glas! Hvala svima na divnoj podršci!', iskreno izjavljuju svi članovi Begina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook