sve za fanove

Begini iz 4 grada snimili mini koncert "Od sobe do sobe": "Ostanite doma, a mi ćemo vam pjevati do kraja izolacije"

Begini (Foto: Dnevnik.hr) Begini (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Begini (Foto: Dnevnik.hr) +0 Begini (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Frontmen benda Begini Mario Budišćak ističe da prisan odnos s obožavateljima ne može narušiti ni pandemija koronavirusa.

Unatoč izolaciji zbog koronavirusa, ne smijemo izgubiti vedar duh. Poruka je to mnogima omiljenog benda Begini koji je za svoje fanove iz vlastitih domova snimio mini-koncert prigodnog naziva "Od sobe do sobe".

Pogledaj i ovo Joško Čagalj Jole Njemu nikad dosadno Domaći kralj zabave pokazao što radi u kućnoj atmosferi, fanove zaokupio jedan detalj

Iako su dečki raštrkani u četiri različita grada, to ih nije spriječilo da se okupe online i zasviraju svoje velike hitove "Dolazi trideseta", "Za sve moje bivše" i za kraj klasik "Bolje biti pijan, nego star".

"Begini uživaju na pozornici, to nam je drugi dom. Danas imamo sreću što je tehnologija toliko napredovala da i u vrijeme izolacije možemo vidjet prijatelje i kolege iz benda, iako žive na većim udaljenostima, i s njima snimiti video i audio koji će, nadam se, uveseliti naše fanove i ljude diljem svijeta" kaže frontmen benda Mario Budišćak. On je sukladno nazivu koncerta, tridesete "dočekao" u dnevnoj sobi, bivšima zapjevao s balkona, i za kraj fanovima nazdravio u dvorištu.

Dečki, koje obožavatelji od milja zovu Beatlesima iz Jastrebarskog, na pozornici su već 18 godina, a njihov zadnji album "Za sve moje bivše" bio je najprodavaniji album godine. Pjesmama "Kad si birala", "Obriši suze", "Da si tu" i "Moja ljube" stekli su vojsku fanova i u susjednoj Sloveniji gdje su nastupili pred više od sedam tisuća ljudi u prepunoj dvorani Tivoli.

Prisan odnos koji su tijekom godina stvorili s fanovima ne može narušiti ni pandemija virusa, samo se, kažu, trebalo malo prilagoditi.
"Svi kod kuće imamo instrumente, mikrofone, slušalice…pa smo odlučili mi doći fanovima, u njihove domove. Na relaciji Zagreb-Klinča Sela-Jastrebarsko-Sveta Nedelja 'kuhaju' se neki novi projekti koji će nam svima olakšati i uljepšati vrijeme provedeno doma", kaže Budišćak.

U međuvremenu dečki vrijeme provode s obitelji, paze da iz izolacije ne izađu s viškom kilograma i najavljuju totalni 'krš i lom' kad se situacija normalizira.

"Jedva čekamo da sve ovo prođe, da proslavimo s fanovima. A do tada bih poručio svima koji nas prate da ostanu kod kuće i paze na sebe i svoju obitelj. Uživajte u našem mini-koncertu 'Od sobe do sobe', a mi vam već ovog vikenda pripremamo novo iznenađenje. Vidimo se uskoro i vole vas Begini!" zaključuje Budišćak.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene